2777
2789
عنوان

خواستگار

546 بازدید | 46 پست

سلام خوبین خانوما لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و هر کسیم میخواد مسخره کنه یا حرف بی ربط بزنه نیاد من خیلی دوس دارم خواستگار برام بیاد و ازدواج کنم و عروس شم ولی اصلا یه خواستگارم ندارم میشه بگین چیکار کنم چه ختمی چه چله ای هر چی بلدین که بهم کمک میکنه برام بگین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چله حق شناس 

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهل رو سوره ی طه بخون بسیارموثره

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چله حق شناس 

چجوریه

منم خاستگار میخوام لایکم کن اسی البته من فقط خاستگار میخوام ازدواج نه

واسه چی  فقد خواستگار؟

منم خاستگار میخوام لایکم کن اسی البته من فقط خاستگار میخوام ازدواج نه

خب چراااا  

خواستگار بدون ازدواج به چه درد میخوره 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
چجوریه

تو نت بزن خیلی مجربه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
تو نت بزن خیلی مجربه

ممنون

عزیزم تو اجتماع باش عروسی زیادبرو  دوستای صمیمی پیدا کن

خب تو این اوضاع کرونا هیچ جا نمیشه رقت

اول از خودت بگو چهره ات و هیکلت و خانوادت و...

خدایش همه چی تمومم به خدا نمیخوام تعریف بی خود کنم به جان بابام ولی یه مشکلی هست خیلی بی بی فیسم شاید از اونه؟