2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 46 پست
چله یاسین 

خوندم ☹☹☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

👈ابتدا برای فرج آقا صاحب الزمان(عج) دعا کنید

《الهی عظم البلاء  ... 》

✅ نذر ۷ یاسین برای برآورده شدن همه حوائج مخصوصا برای گشایش بخت بسیار مجرب است.

✅همچنین بسیار مجرب است که برای برآورده شدن حاجات:

هفت چهارشنبه سوره یس نذر کنید به این صورت که :

تا شش #چهارشنبه سوره یس را (یک مرتبه) بخوانید

👈و یس هفتم را نگه دارید برای بعد از حاجت روا شدن تا بر سر مزار مرحوم نخودکی ابن بابویه یس هفتم یا در  مشهد یا امامزاده ایمشرف شدین بخوانید.

🔐مخصوصا برای #گشایش #بخت بسیار تاثیر دارد🔐

⚠️نکته: در دوران عذر شرعی خواندن سوره یس باتوجه به اینکه برای حاجت گرفتن هست خواندش بلامانع است

🔴اگر یک هفته از ختم یس انجام نشه باید از اول ختم رو شروع کرد

🔴این ختم یس فقط در روزهای چهارشنبه انجام شود و ساعت و وقت مشخصی ندارد

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👈ابتدا برای فرج آقا صاحب الزمان(عج) دعا کنید 《الهی عظم البلاء  ... 》 ✅ نذر ۷ یاسین برا ...

مرسی عزیزم فدات حاجت روا شی می خونم انشالله منم حاجت روا شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ازدواج_موفق

💙👈 از امیرالمومنین(ع) روایت شده است‌:

🌺👌که حضرت نمازی را  برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی اختیار کنند

؛ بیان فرمودند ؛

🌺👌 دو رکعت نــــماز که در هر رکعت بعد از سوره حمد سوره مبارکه یاسین خوانده شود

و بعد از نماز 💯 مرتبه بگوید ﴿ الحمدلله ﴾

🌺👌 و سپس بگوید

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا اَسئله و لا اَجدُ اِلّا مامنَنتَ وَاَعطَیت🌹🍃

💙👈سپس حضرت فرمود:

🌺👌 هرکس این عمل را انجام دهد هر آنچه از خدا خواسته به او داده خواهد  شد.

این نماز از مجربات است🌺🍃

#دعاے_ویژه_جهت_بخت گشایی - ازدواج

#آقایان_بانوان

✍🏻دعاهاے بخت گشایی را بهتر است در روزهاے یکشنبه، پنج شنبه یا جمعه بخوانند و بهتر است ساعت شروع هفت صبح یا یک بعد از ظهر باشد که این بهتر است.

🍃🌸مولا علی علیه السلام فرمودند:هر کس بخواهد ازدواج کند، پس دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت بعد از فاتحه سوره یاسین بخواند و بعد از نماز خدا را  سپاس بگوید و این دعا را بخواند: تغییرات داخل پرانتز برای خانم هاست

♡⇦اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی آقایان بخواننده : زَوْجَةً ً صَالِحَةً  (خانمها بخوانند: زوجاً صالحاً)

وَدُوداً

وَلُوداً

شَکُوراً

غَیُوراً

إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ (شَکَرَ )

وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ  ( غَفَرَ)

وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ ( أَعَانَ)

وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ (ذَکَّرَ )

وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ (مِنْ عِنْدِهِ حَفِظَ)

وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سَرَّتْنِی‏ (عَلَیْه سَرَّنِی)

وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی ( أَمَرْتُهُ أَطَاعَنِی )

وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی ( عَلَیْه أَبَرَّ قَسَمِی)

وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی (عَلَیْه أَرْضَنِی)

یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَهُ وَ لَا آخُذُ إِلَّا مَا مَنَنْتَ وَ أَعْطَیْتَ⇨♡

📚بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج‏100، ص: 268

دستور از مرحوم استاد حسین ربیعی   ...بنابر درخواست شما

عزیزان...........دستورات (ازدواج) و باطل السحر بسیار مجرب برای دختران و پسران

♥♡♥یک دستور #ازدواج  خیلی آسان و مجرب به شما می آموزم که حتما انجام دهید و برای دعا گرفتن به دعانویس ها مراجعه نکنید و چون به رایگان تقدیم می کنم از آن به بی خیالی نگذرید و فکر نکنید که هر چه یک دستور عجیب و غریب تر باشد پس حتما خیلی مهم تر است. نه اصلا اینطور نیست. با همین روش ان شاء الله قبل از سال مشکل تان حل شود. ♥♡♥

#صبح_جمعه بعد از اذان صبح تا قبل از طلوع آفتاب یک ساعت فرصت هست که انجام دهید.

🌹🍃با وضو قبل از شروع می گوئید {بإذن الله به نیت باطل السحر و به نیت ازدواج من فلان زاده فلان مثال: فاطمه زاده ی زهرا} به یک دیگ آب از نزدیک 70 بار سوره توحید و 7 بار حمد و یک بار سوره ی طه را بخوانید و بعد آب را به یک تشت آب اضافه کنید و با آن غسل کنید. آب آیات نباید به چاه برود و یک تشت دیگر زیر پا بگذارید. بعد از غسل، آبی که در تشت زیر پایتان جمع شده را قبل از طلوع آفتاب جلوی در خانه بریزید.(به شکل حصار بپاشید یک نیم دایره بسته جلوی درب)🍃🌹

🔔هرچه سحر و جادو کرده باشند باطل می شود.

بخت_گشایی❤

✨اگر قصد ازدواج دارد اما میسر نیست یک هفتہ بخواند

1⃣✨ ۷۰ آیة الکرسی

2⃣✨ ۷۰ سوره اخلاص

3⃣✨ ۷۰ ناس

4⃣✨ ۷۰ فلق

مجرب است✨

📚 ڪنوز آل محمد ص

22:29:34 | 1399/05/15

عزیز نماز جعفر طیار فووووووق العااادس برای ازدواج حتما بخون مخصوصا بعد اینکه تموم کردی سجده کن و گریه کن تو سجده درخواست کن

و زیارت عاشورابخون بعد دعای علقمه بخون حتی شده یه قطره  اشکم بیاد گریه کن و ازته دل بخواه 

و چله زیارت عاشورا و دعای علقمه عععععالیه برای هر حاجتی

نماز جعفر طیار رو جمعه ها قبل اذان ظهر بخون تمام شه 

فدات 

نشی خواهر منو ازته قلبت دعا کن 

چشم

چشات سلامت قشنگم

قربونت