2777
2789
عنوان

انقدر دلم شکست

220 بازدید | 17 پست

چند روز دیگه  تولد برادرزادمه دیروز برادر زادم خیلی اذیت  کرد منم گفتم  تولدت نمیام  گفت نیا  خواهرم گفت کادوشم نده منم گفتم نه  دیگه  نمیدم  با شوخی برادر زادم گفت  نده تا الان برا تولدام کادو ندادی الانم نده  گفتم  هر سال  کادو دادم   پارسال کارت دادم   و پول اون سال شن جادویی  و وو گفت  نه  شن هارو شما ندادی  عمه   دیگه  خریده شما  دادی به من  مامانم  برام  تعریف  کرده  جریانو من از بچه ناراحت  نشدم  از مامانش ناراحتم که چرا برا بچه توضیح  داده  و هر چی هدیه دادم  بهش و نگفته چون پول بوده  معمولا  به زن داداشم  گفتم گفت چیکلر کنم  بکشم  بچمو  به خاطر بچه خودمو ناراحت   کنم   حساسی  تو   بعدم گفت  بچرو دعوا کردم کلی گریه  کرده  باز میخاد اینم بندازه گردن من  من  ناراحت  شدم  که  به بچه  گفته عمه  کادو نمیده بهت

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چه زنداداش ملعونط داری باهاش قطع رابطه کن تا حالش بیاد سرجاش خودتم مظلوم بگیر تا ابروش بره این انسان ها بسیار موذی هستن و میخوان با خراب کردن دیگران خودشونو بکشن بالا چون هیچی به جز حاله زنکی ندارن بدبخت میشی اگه باهاش رابطه داشته باشی

من جات باشم نه ميرم نه كادو ميدم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عزیزم اصلا اهمیت نده .من خودم رابطه ام خیلی با برادر زاده هام خوب بود از اول 

یکی شون مادرش باهامون قهره خود برادر زاده ام نوجوان شده زیاد مث قبل نیس بیشتر ب خاله هاش حس داره.

ولی من اهمیت نمیدم محبت خودم میکنم و چون خودم بیشتر خاله مو دوس داشم تا عمه هام .ب بچه حق میدم .

ولی از لحظاتی ک با هاشون میگذرون لذت میبرم .

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
برای بچه پول کادو بدی همین میشه دیگه؟؟

خوب  مامانش  همش میگفت پول بدین  دو سال  کادو دادم هی گفت استفاده نمیکنه  کثیف کاری داره  به درد نمیخوره برا اون پسرش پارسال  کادو جنگل حیوانات خریدم 5 سال به بالا  بود اونم 4 سالش بود گفت ممنون ولی به درد الانش نمیخوره  زوده براش  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اوووو خودت و درگیر نكن اصلا نباید به زنداداشت میگفتی اگر برادرزات و واقعا دوس داری از این به بعد بیش ...

دوسش دارم  اما دیروز خیلی اذیتم کرد دخترمو  ناراحت میکرد همش میگفت عمه  تو چرا اومدی  تو نیا دیگه و خیلی حرفای دیگه بعدم  به بچه گفته  عمه  کادو   نمیده بهت

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
بچم  نیست  همچی 10 سالشه  

همون بچس عزیزم دختر من ۹.۵ سالشه پول هدیه گرفتن از خسته کننده ترین کادوهاس براش منم همیشه هر کی میخواد کادو بده میگم یه صندل بدی دست بچه بیشتر خوشحال میشه تا پول. سخت نگیر نری دنبال قطع رابطه و اینا بجاش هدیه بده