2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاهای شلوغ برو😑البته الان کروناس نمیشه🤭ایشالا یه بخت خوب برات پیدا شع

فدات شم مرسی انشالله خوشبخت شی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
این برا منم سواله چرا مگه ما با دخترهای دیگه چه فرقی داریم منم دلم میخواد عروس بشم و خوشبخت بعد ساله ...

عزیزم انشالله حاجت روامیشیم خدادبزرگه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چهله حدیث کسا عالیه  خیلیا حاجت گرفتن خواهر خودمم شروع کرده براش خواستگار اومد چند تا  ...

انشالله خوشبخت بشه

چهله حدیث کسا عالیه  خیلیا حاجت گرفتن خواهر خودمم شروع کرده براش خواستگار اومد چند تا  ...

پمن چندبار خوندم چله شو منظورمه ولی دریغ از اتفاق و نشونه ی خاصی و خیلی چله های دیگه نمیدونم مصلحت خدا چیه خودش گفته دعای دعا کننده ها مستجاب میکنه خدا که دروغ نمیگه 

به همچنین جیگر🌹❤😘

عزیزمی

پمن چندبار خوندم چله شو منظورمه ولی دریغ از اتفاق و نشونه ی خاصی و خیلی چله های دیگه نمیدونم مصلحت خ ...

خب ببین دوستی با خدا یه سری آداب داره 

نماز اول وقت ...ذکر گفتن ..دوستی با اهل بیت ..کار حلال و دوری از گناه و حرام ..اون وقت چی میشه کم کم معجزه میبینی..خواهر من اول باور نداشت شروع کرد نماز اول وقت حتی نماز صبح میخوند بعد 2 ماه بهش رسید که واقعا دوستی خدا خیلی خوبه  بعدشم شروع به چهله گرفتن کرد 

بعد یه مدت چند تا خواستگار براش پیدا شده حالا میخواد تصمیم بگیره

خب ببین دوستی با خدا یه سری آداب داره  نماز اول وقت ...ذکر گفتن ..دوستی با اهل بیت ..کار حلال ...

بخدا عزیزم من قبلا خیلی گناه کردم خیلی ولی واقعا تصمیم گرفتم توبه کردم میخوام اصلا کاری کنم حتی یدونه گناهم نکنم نماز صبحم حتی اول وقته ذکر تا دلت بخواد نمیدونم شاید زمان میبره خدا گناههای کبیره ای که کردمو ببخش و حاجتمو بده میگن که خدا توبه پدیره کاش متو روسیاه ناامید نکنه

پمن چندبار خوندم چله شو منظورمه ولی دریغ از اتفاق و نشونه ی خاصی و خیلی چله های دیگه نمیدونم مصلحت خ ...

ختم صدو بیست و چهار هزار صلوات بگیر 

ختم چهارصد هزارتا ذکر الله الصمد بگیر 

اینا حتما حتما اثر داره شاید اون چیزی ک ما بخوایم نشه ولی بهترین چیزی میشه که خدا میخواد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
بخدا عزیزم من قبلا خیلی گناه کردم خیلی ولی واقعا تصمیم گرفتم توبه کردم میخوام اصلا کاری کنم حتی یدون ...

فقط عجول نباش 

صبور باش 

اعتماد ون به خدا که دقیقا در وقت خودش حاجتتو میده 

همیشه بگو خدایا شکرت 

همیشه استغفار کن