عزیزم تلگرام داری اونجا بهت کتاب پیشنهاد بدم بخونی چون اینجوری متوجه میشی تمام مشکلات ما از جانب خودمونه .ببین زندگی تو این دنیا بر اساس قوانینشه اگه قوانین این دنیارو درست انجام بدی هرکسی باشه هرجور آدمی باشی نماز خون بی نماز دین دار بی دین تو نتیجه کارهاتو میبینی خودت ک دیدی تجربه هم داری تو همین نی نی سایت یکی میگه من صدتا صلوات فرستادم خدا حاجت سختمو بهم داد یکی هم میگه من صدتا چله سخت گرفتم ولی خدا حتی برام یه نشونه هم نفرستاد فک میکنی علتش چیه اینه ک اون یکی نماز خون و با خداست سوگلیه خداست اون یکی دیگه ک نتیجه نمیگیره بی نمازه و ترد شده از جانب خداست ؟ نه این آدما ما خواسته دارن قوانین هستی رو درست انجام میدن بدون اینکه بدونن و باعث میشه اتفاقات خوبی رو که میخوان جذب زندگیشون کنن مگه اونیکع توی ژاپن زندگی میکنه میفهمه زیارت عاشورا چیه میفهمه نماز خوندن چیه؟ پس خواسته های اونارو کی اجابت میکنه ؟ اونا که بی دینن پس باید همشون از غصه دق کنن نه جان اینا قوانین دنیارو درست انجام میدن تو
توی هر شرایطی فقط شکر گذاری رو فراموش نکن چند روز فقط انجام بده من بهت قول میدم معجزه میبینی کم کم از اتفاقات ریز شروع میشه تو واسه هرچی بیشتر شکر گذار باشی خدا واست اتفاقات بزرگتر خوب رقم میزنع ن اینکه ی اتفاق خوب نیفته ما میگیم من اینو نمیخواستم خدا من اون اتفاقو میخواستم تو شکر گذار باش ب اونم میرسی