2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 40 پست
بخدا عزیزم من قبلا خیلی گناه کردم خیلی ولی واقعا تصمیم گرفتم توبه کردم میخوام اصلا کاری کنم حتی یدون ...

از زمانی که واقعا آدم توبه حقیقی کنه تمام گناهاش بخشیده میشه دیگه زمان نمیبرع 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زمانی که واقعا آدم توبه حقیقی کنه تمام گناهاش بخشیده میشه دیگه زمان نمیبرع 

ممنونم گلم ۸،۹ سال حتی یه شادی معمولی و سطحی تک زندگیم اتفای نیفتاده فقط اتفاقهای بد بزرگترینش فوت خواهر جوونم و خیلی اتفاقهای دیگه حس شادی فراموش کردم چجوریه خوشبحال اوناییکه به ارزشون میرسن یعنی میشه منم یه روز خوشحال باشم یه شادی ابدی 

ممنونم گلم ۸،۹ سال حتی یه شادی معمولی و سطحی تک زندگیم اتفای نیفتاده فقط اتفاقهای بد بزرگترینش فوت خ ...

عزیزم همه همینجورن در حقیقت خوشحالی و خوشبختی یه حسه که ما خودمون باید درون خودمون بوجودش بیاریم نه اینکه حتما به ارزومون برسیم تا خوشبخت شیم 

کتاب شکرگذاری راندا برن رو بخون و تکنیک بیست و هشت روز شکر گذاری رو انجام بده خیلی اثر گذاره 

ممنونم ولی خوب اتفاقهای خوب باعث شادی و حس خوشبختی میشه و برعکس حتما امتحان میکنم

اتفاق‌های خوب فقط زمانی میفتن که شما حستو خوب کنی خوشحال باشی تا چیزهای خوب رو جذب زندگیت کنی اگه همش ناله کنی ناراحت باشی کفر بگی فقط بدی و اتفاقات بد رو به خودت جذب می‌کنی کاعنات فقط با احساس ما کار دارن هرجور حسی که ما داشته باشیم کاعنات همون حس رو با شدت بیشتری به ما بر می‌گردونه. دقت کردی که وقتی ینفر غمگینه پشت سر هم براش غم میاد چون حسش ناراحته ینفر خوشحاله پشت سر هم خوشی خبر خوش اتفاقات خوش میاد براش همه هم مثال میزنن خوشی رو خوشی می‌ره غم رو غم می‌ره پول رو پول می‌ره 

اگه دوست داری اتفاقات خوب و قشنگ برات بیفته حستو خوب کن خوشحال باش فقط برای چند روز امتحان کن خودت معجزشو میبینی 

مرسی شمام سعی کن اول نمازت اول وقت بخونی بعدش چهله حدیث کسا متوسل شو به حضرت فاطمه

فدات شم چشم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اتفاق‌های خوب فقط زمانی میفتن که شما حستو خوب کنی خوشحال باشی تا چیزهای خوب رو جذب زندگیت کنی اگه هم ...

مثلا تو این شرایط چجوری حسمو خوب کنم مثلا الان این روزا حس دلتنگی حس تنهایی حس بی کسی حس غم دارم گلم اینارو چحوری به حس خوب تبدیل کنم؟ با همون شکرگزاری؟ اتفاقا حرفت کاملا درسته یه چندروز بود غمگین تر از همیشه بودم انگار ناخوداگاه خیلی احساس غم داشتم بشدت دلم گرفته یه خبری بهم رسید واقعا بهم ریختم شدید 

مثلا تو این شرایط چجوری حسمو خوب کنم مثلا الان این روزا حس دلتنگی حس تنهایی حس بی کسی حس غم دارم گلم ...

ببین به تسبیح بردار وقتی حسن بده شروع کن به گفتن خدایا شکرت و شمردن نعمتایی که داری مثلا بگو خدایا شکرت یادت بیار که چشمات سالمه .خدایا شکرت یادت بیار خیلی راحت داری نفس میکشی .خدایا شکرت یادت بیار سلامتی داری .خدایا شکرت یادت بیار پاهات سالمه باهاشون راه میری کم کم ذهنت کنجکاو میشه یکی یکی نعمتهای خدارو میشمری میبینی اوووووووووووه چقدر خدا بهت نعمت داده و تو متوجهشون نیستی وقتی که داری شکر گذاری می‌کنی بدون اینکه متوجه بشی حست خوب و آروم میشه کم کم بگذره این حس خوب اتفاقات خوب رو جذب می‌کنه پس هروقت حالت بد شد شروع کن به گفتن خدایا شکرت .دانشمندان جدیدا توی تحقیقاتشون کشف کردن که قوی ترین ارتعاش و دعا توی هستی رو شکر گذاری داره . خودتو در نظر بگیر مثلا به یه نفر یه کادویی چیزی هدیه میدی بعد اون ازت یا تشکر نمیکنه یا ی تشکر خشک و خالی می‌کنه بعد تو با خودت میگی چقد آدم خشکیه دیگه بهش چیزی نمیدم در عوضش اگه اون بابت اون کادو ازت خیلی تشکر کنه تو خیلی خوشحال میشی و تلاش میکنی بازم بهش کادو بدی تا اونو خوشحال کنی توی روابط روزمره خیلی قشنگ این چیزارو میشه دید. پس هر لحظه خدارو شکر کن اومدی آب بخوری بگو خدایا شکرت بابت این آب گوارا بابت این لیوانی که توش آب میخورم بابت سلامتیم ک راحت همه‌چیز میخورم کلی نعمت دوروبرمونه. یادت باشه ذهنت رو درگیر ناخواسته ها و نداشته ها نکن وقتی تمرکزت همش روی نداشته ها باشه یا روی چیزایی که دوست نداری همونارو جذب خودت می‌کنی . فقط به چیزایی فکر کن که دوست داری داشته باشی . اگه شوهر فلانی رو دیدی بد اخلاق بود خسیس بود نگو خدایا بلا بدور بکن همچین شوهری ندی این ینی جذب همچین شخصی چون ذهنتو درگیر این شخص کردی بگو خدایا به من یه همسر مهربون و دست و دلباز بده فقط به جنبه مثبت فکر کن نگو اینارو نمی‌خوام داشته باشم فقط به چیزهایی فکر کن که میخوای داشته باشی . در طول شبانه روز هم زیاد استغفار کن من با این قانون جذب خیلی اتفاقات خوب رو ب زندگیم جذب کردم ولی خب آدم گاهی ی جاهایی نمی‌کشه باز خودم خیلی چیزارو تو زندگیم با افکارم خراب میکنم همیشه حواست به افکارت باشه افکار ما خیلی قوی هستن هر چیزی که فکر کنی یه روز توی زندگیت به واقعیت تبدیل میشه پس فقط به خوبیها و اتفاقات خوب فکر کن . درسته خواهرتو از دست دادی ولی دیگه اینکه مدام بگی خدایا چرا این کارو کردی چرا بردیش یجور کفره براش گریه کن عزاداری کن ولی به اینم توجه کن همچون به روز می‌میریم هر کسی سر موعدش میمیره این رونده طبیعیه خلقته پیر و جوون همچون سر وقتش میمیریم .یکی از اقوام ما یه نوزاد یک روزه رو از دست داد اینقدر کفر کرد گریه کرد که خدایا چرا ازم گرفتیش این بچه رو سر چند روز بعد قشنگ یه پسر چهارده پونزده ساله از دست داد یکی دیگه از بچه هاشم براش ی اتفاق بد افتاد و بیمارستانی شد ببین اینا همش بخاطر جذب بده ما ادمهاست بخاطر ناشکریه ندیدن نعمتعاست خدا هیچ وقت برای ما بد نمیخواد . نود و نه درصد اتفاقات و مشکلات زندگیه ما از جانب خودمونه بخاطر افکارمونه

ببین به تسبیح بردار وقتی حسن بده شروع کن به گفتن خدایا شکرت و شمردن نعمتایی که داری مثلا بگو خدایا ش ...

گلم ممنونم اینهمه وقت گذاشتی تایپ کردی خیر از دنیا و اخرت ببینی ارزوهات یکی یکی براورده بشی خیلی زود حتما مشکل از افکار خودمه وگرنه خدا نسبت به همه مهربون و بخشنده اس از امروز شروع میکنم به چیزیهایی که خدا بهم داده فکر میکنمو شکر میکنم شاید فرجی شد منم روی خوش زندگی رو دیدم و همین شکر گزاری پایین غم و شکستهای من شد بازم ممنونم مهربون و خوش قلب غرق خوشبختی بشی امیدوارم بتونم حسمو مثبت کنمو دیگه هر لحظه عبوس و غمگین چشام خیس نباشه

گلم ممنونم اینهمه وقت گذاشتی تایپ کردی خیر از دنیا و اخرت ببینی ارزوهات یکی یکی براورده بشی خیلی زود ...

عزیزم تلگرام داری اونجا بهت کتاب پیشنهاد بدم بخونی چون اینجوری متوجه میشی تمام مشکلات ما از جانب خودمونه .ببین زندگی تو این دنیا بر اساس قوانینشه اگه قوانین این دنیارو درست انجام بدی هرکسی باشه هرجور آدمی باشی نماز خون بی نماز دین دار بی دین تو نتیجه کارهاتو میبینی خودت ک دیدی تجربه هم داری تو همین نی نی سایت یکی میگه من صدتا صلوات فرستادم خدا حاجت سختمو بهم داد یکی هم میگه من صدتا چله سخت گرفتم ولی خدا حتی برام یه نشونه هم نفرستاد فک میکنی علتش چیه اینه ک اون یکی نماز خون و با خداست سوگلیه خداست اون یکی دیگه ک نتیجه نمیگیره بی نمازه و ترد شده از جانب خداست ؟ نه این آدما ما خواسته دارن قوانین هستی رو درست انجام میدن بدون اینکه بدونن و باعث میشه اتفاقات خوبی رو که میخوان جذب زندگیشون کنن مگه اونیکع توی ژاپن زندگی می‌کنه می‌فهمه زیارت عاشورا چیه می‌فهمه نماز خوندن چیه؟ پس خواسته های اونارو کی اجابت می‌کنه ؟ اونا که بی دینن پس باید همشون از غصه دق کنن نه جان اینا قوانین دنیارو درست انجام میدن تو 

توی هر شرایطی فقط شکر گذاری رو فراموش نکن چند روز فقط انجام بده من بهت قول میدم معجزه میبینی کم کم از اتفاقات ریز شروع میشه تو واسه هرچی بیشتر شکر گذار باشی خدا واست اتفاقات بزرگتر خوب رقم میزنع ن اینکه ی اتفاق خوب نیفته ما میگیم من اینو نمی‌خواستم خدا من اون اتفاقو میخواستم تو شکر گذار باش ب اونم می‌رسی