2777
2789

وای دیوونه شدم امرور خودم تنهام ساعت ۱۲ یه رون مرغ گزاشتم الان ساعت ۲ هنوز نپخته😱😟😫😫😫😫 ما خونمون اهواز بود مرغ میزاشتم یه ساعته نهایتتتت دست میزدی به مرغ از استخونش جدا میشد انقد ک زود میپخت الان یه شهر کوهستانی ام میگه اینجا به خاطر فشار هوا کلا دیر میپزه غذا درسته ؟؟؟؟ اخه دیگه انقد زمان ام نرمال نیست مرغم مطمئنم خونگی نیست یعنی همون مرغای محلی . از فروشگاه معتبر خریدم

جان من است او❤

شاید مرغش دیر پزه.

بعضی از مرغا که درشت ترن دیر میپزن‌منم مواجه شدم با همچین صحنه اب.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بیست دقیقه آخرش نیم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
وا؟فوقش ی ساعت....مرغ خونگی نباشه؟منظور مرغ روستا...اونا دیرپزن

نه از فروشگاه معتبر خریدم نمیدونم چرا اینجا انقد ابش نپزه حتی بامیه که یه ربع تا نیم ساعت میپزه اینجا کم کم باید یک ساعت و نیم بزارم

جان من است او❤

آب چجوری دیر پز میشه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍