واقعا کم آوردم همش تنها و بچم هم نمیزاره برم تا دسشویی .ناهار بخوام بخورم کوفتم میکنه از اول گریه تا آخر .معدم داغونه اینم شیر من میخوره نق میزنه .جوری عصبانیم که بچه گریه میکنه سرش داد میزنم .دو ماهه تو خونه هستم😔
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
گناه داره عزیزم پسر منم ۱۱ماهشه بدتره نمیزاره چیزی بخورم کاری کنم تا بلند میشم دستاشو میبره بالا نق میزنه که منم ببر وسایل ارایشمم داغون کرده باهاشون بازی میکنه
چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
گناه داره عزیزم پسر منم ۱۱ماهشه بدتره نمیزاره چیزی بخورم کاری کنم تا بلند میشم دستاشو میبره بالا نق ...
بیشتر تو خونه دیونه شدم