2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خرج خانوادش میکنه

1174 بازدید | 63 پست

سلام خانما من حدود یه سال و نیمه عقدم شوهرم خییییلی به مادرو خواهرش میرسه اصلا نمیدونم پولاشو چیکار میکنه؟ منم یه چیزی بخوام میگه ندارم ندارم البته پوشاک و اینا میخره مثلا گوشی یا طلا بخام میگه ندارم در حالی که میدونم داره ... بعد میگم چرا فلان کارو واسه خواهرت کردی دروغ های تابلو میگه .... چیکار کنم درس بشه خسته شدم 😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه درست نمیشه منم یه عمری ازاین بابت میسوزم منم مثل شماتوعقدکه بودم دیدم وخیچ نگفتم بعدعروسی خیلی بدترشد ودیگه چیزی هم میگفتم فایده نداشت.الان۷تابچن همه ی خرج زنده ومرده ی خونواده شو این احمق میده

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

والا ما که تا هرچی عقد باشیم یه تیکه لباس یا یه هزارتومن پول از شوهر نمیگیریم مگر اینکه خودش کادو بگیره. تا عروسی خرجمون با بابامونه از شهریه دانشگاه گرفته تا هرچیز دیگه

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
خواهشا اونایی که تجربه دارن بگن چیکار کردن درس شد؟ اخه خانواده من همش میگن بری خونت درس میشه 😔

نه عزیزم درست نمیشه . 

قشنگ فکراتو بکن بعد باهاش برو زیر یه سقف

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!