بجه ها ناهار چی درست کنم یه ساعته اماده بشه چیزی به ذهنم نمیرسه
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
سینه مرغ نگینی خرد کن یا حالت فیله ای بعد تو روغن کم تفت بده و سیب زمینی هم بزن تنگش یه ساندویچ خوشمزه قارچم.داشتی چه بهتر با گوجه و خیار و کاهو نوش جان کن ...
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
🙄🙄🙄غذای یه ساعته ,,,ماهی که تو همه خونه ها نیست سبزی هم باید خریده بشه...این اصلا راحت نیست
از نظر شما شاید راحت نیست.ی خانوم خونه قطعا سبزی تو فریزرش داره و ماهی هم قزل والا قیمتش خیلی مناسبتر و بهتر از گوشت.پس کسی که بخواد میتونه بخره.یکساعته هم آماده میشه.اون دیگه به زبر و زرنگی خانوم خونه هستش
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤