2777
2789
عنوان

ناهار

188 بازدید | 12 پست

بجه ها ناهار چی درست کنم یه ساعته اماده بشه چیزی به ذهنم نمیرسه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

ماهی با سبزی پلو 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی با سبزی پلو 

مرسی فکر خوبیه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ماهی با سبزی پلو 

🙄🙄🙄غذای یه ساعته ,,,ماهی که تو همه خونه ها نیست سبزی هم باید خریده بشه...این اصلا راحت نیست

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
🙄🙄🙄غذای یه ساعته ,,,ماهی که تو همه خونه ها نیست سبزی هم باید خریده بشه...این اصلا راحت نیست

از نظر شما شاید راحت نیست.ی خانوم خونه قطعا سبزی تو فریزرش داره و ماهی هم قزل والا قیمتش خیلی مناسبتر و بهتر از گوشت.پس کسی که بخواد میتونه بخره.یکساعته هم آماده میشه.اون دیگه به زبر و زرنگی خانوم خونه هستش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤