2777
2789

من دستم تتو زدم. اصلا درد نداشت. یکم سوزش سوزنشو حس میکنی ولی درد نداره. من اصلا پماد بی حسی هم نزده بودم. تتوکارم گفت بد میشه بی حسی بزنی

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم درد نداشت ولی بنظرم اصلا نزن اشتباه محض هر کس زده تا حالا پشیمون شده ادم زده میشه ازش بعد ی م ...

چرا؟ تتو که خیلی خوشگله‌. چه تتویی زده مگه؟ کجای بدنت؟ من چند ساله رو دستم زدم هنوز عاشقشم. انقدر دوسش دارم میخوام برم یکی هم رو پام بزنم.😅😅

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
چرا؟ تتو که خیلی خوشگله‌. چه تتویی زده مگه؟ کجای بدنت؟ من چند ساله رو دستم زدم هنوز عاشقشم. انقدر دو ...

روی قفسه سینم  بعد ها تکراری شده بود واسم رفتم ۶جلسه لیزر تا بزور یکم کمرنگ شد اینقد درد کشیدم واسه پاک کردنش دیگه گفتم پشت دستمو داغ میکنم تتو نمیزنم

روی قفسه سینم  بعد ها تکراری شده بود واسم رفتم ۶جلسه لیزر تا بزور یکم کمرنگ شد اینقد درد کشیدم ...

دیدم کسایی رو که پشیمون شدن. تتو رو باید از ته دل عاشقش باشی بعد بزنی وگرنه پشیمون میشی. اذیت نکن خودتو. چیز مهمی نیست که.

دیدم کسایی رو که پشیمون شدن. تتو رو باید از ته دل عاشقش باشی بعد بزنی وگرنه پشیمون میشی. اذیت نکن خو ...

اخه قایمکی مامانمم زده بودم وقتی دیدش دعوام کرده بود از چشمم افتاد🤦🏼‍♀️😅

اخه قایمکی مامانمم زده بودم وقتی دیدش دعوام کرده بود از چشمم افتاد🤦🏼‍♀️😅

عزیززززم.😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792