2777
2789
عنوان

داداشم گفت خیلی یوبسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 51 پست

منزوی وتنبل بودن طبیعی نیست دنبال دزمان باش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آفرین دقیقا همونم😂😂😂

پس باحالی اما یکم که زیاد باهاتن حالشونو اساسی میگیری😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درونگرام ولی با این حال با درونگراهای شدید اصلا حال نمیکنم زندگی کنارشون کسل کننده هست

بنظرم کسی که درونگراست زندگی با یه درونگرای دیگه براش سخته هیچکس حوصله یکی مثل خودشو نداره😁

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

اینکه ادم پرجنب و جوشی نیستی اروم و گوشه گیر و ساکتی و میخای تو خودت باشی و تنها باشی

نه درونگرا بودن با منزوی بورن متفاوته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 کاش این برونگراها ب درونگرا بیشتر احترام میذاشتن چرا نمیخوان بفهمن هر کسی ی مدلیه! اتفاقا د ...

جالب اینجاست که فکر میکنن خودشون خیلی باحالن و اگه شبیه اونا نیستی ، مشکل داری .

در صورتی که واقعا هرکسی یه مدله دیگه . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بنظرم کسی که درونگراست زندگی با یه درونگرای دیگه براش سخته هیچکس حوصله یکی مثل خودشو نداره😁

اره ولی ی درونگرت با برونگرا هم سخته چون اصلن درکش نمیکنه..اینم ک حصلشو نداره😐😂

بخدا کاربر قدیمی ام😐
اره ولی ی درونگرت با برونگرا هم سخته چون اصلن درکش نمیکنه..اینم ک حصلشو نداره😐😂

اونم هست بدبختی داریم این وسط🤦🏻‍♀️😂

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

منم مثل توام..ولی یه کم وقتی ادم ازدواج میکنه سخته همش مهمونی بری خونه افرادی که باهاشون راحت نیستی..مخصوصا اگه ادمایی باشن که باهاشون حال نکنی من که تقریبا قطع رابطه کردم الانم که کروناست دستش درد نکنه رفت و امد صفر شده😅

یه برونگرا در کنار درونگرا بیشتر اذیت میشه، تا برعکسش یه جورایی حس میکنه داره با دیوار زندگی میکنه، ...

خب از طرفیم چون اون درونگرا رو درک نمیکنه همش مسخرش میکنه و ازش ایراد میگیره و میره رو مخش و ارامششو بهم میزنه و اعتماد ب نفسشو میاره پایین..

بخدا کاربر قدیمی ام😐