2777
2789

من قهرم ولی خودش نمیدونه تا نیاد نمیفهمه😂😂😂😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👈وقتی یکیو دوست داری ...
اشکشو در نیار ...
با اشکاش از چشماش میوفتی ...

👈ازش فاصله نگیر ...
اگه سرد شه دیگه درست نمیشه ...

👈باهاش قهر نکن ...
بی تو بودن رو یاد میگیره ...

👈تهدیدش نکن ...
دعواش نکن ...
میره پشته یکی دیگه قایم میشه !
اون آدم پناهش میشه ...!!

👈اگه دوستش داری ...
همونجوری که هست دوستش داشته باش ،
سعی نکن عوضش کنی!!

👈اگه دوستش داری ...
اشتباهاتشو به روش نیار ... آدم جایز و الخطاست...!!

👈بذار یاد بگیره دنیاش و زندگیش تویی !؟؟

👈نذار بره جای دیگه ازدست تو گریه کنه اون موقعست که دیگه تو ، توی قلبش جایی نداری ...

👌👌 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎

ما اشتی کردیم😄

دو سه ساعت رفتم تو اتاق، خودش کلافه شد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

👈وقتی یکیو دوست داری ... اشکشو در نیار ... با اشکاش از چشماش میوفتی ... 👈ازش فاصله نگیر ... اگه س ...

چطوری انقدر سرعت عمل داری

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

عمرا ،من قهر نمیکنم نمیکنم ،ولی اگه کردم درست حسابی ،عمرا بهش پیام بدم ،تنها کاری که از دستم بر میاد دوتا فحش بنویسم براش ،اگه راضی میشی بیشتر قهر کنیم بنویسم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من اينو فرستادم دوساعت پيش ولي همش دروغه ما كلي همو درك ميكنيم خيليم دوس داريم همو از حرص گند زدم ...

چی جواب داد؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

دخترا امشب عیده آشتی کنید مهربونا 😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤