2789
عنوان

کنکوری ها

568 بازدید | 56 پست

این جریان گوشی بردن و تقلب راسته ؟ کلی عکس استوری دارن میزارن پای جلسه اگه اینجور باشه که ما بدبختای ک نمیخواییم تقلب کنیم حقمون  ضایع میشه خب .مثل امتحان نهایی سال ۹۷ نشه که همه تقلب کردن اخر  کارم اخبار گفت اره تقلب بوده 😐. اعتراضی پیگیری چیزی نمیشه بکنیم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور ۹۷ هم تقلب شد عزیزم

من ۹۷ کنکور دادم با اون درصدام دارو باید قبول میشدم ولی فیزیو الان میخونم

تقلب همیشه هست

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
کنکور همش فرمالیتس عزیزم خودتو اذیت نکن

حالا هرچقدر هم فرمالیته باشه امسال دیگه شورش رو در اوردن اگه تقلب بشه درصدای اونا بالا میشه مال ما هیچ ۹۰ به بالا بزنی بلکه پیرا بیاری اینطوری

متاسفانه بر اساس شواهد موجود به نظر منم خیلی تقلب شده چون من پنج شنبه آزمون ارشد داشتم مثه اینکه بسته های سوال باید پلمپ باشه ولی مال من باز بود فقط یه چسب زده بود حدس میزنم سوالارو باز کردن 

منم خیلی ناراحت شدم چون زحمت کشیدم درس خوندم شاید اون طرف جای من رو بگیره

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
حالا هرچقدر هم فرمالیته باشه امسال دیگه شورش رو در اوردن اگه تقلب بشه درصدای اونا بالا میشه مال ما ه ...

امسال دیدید با میانگین درصد ۹۵ آبیاری گیاهان دریایی قبول شدن بچه ها تعجب نکنید 

خب بیاین مام ببریم.چجوری میشه تقلبدکرد اونجا نمیبینن درآوردنی؟موقع جواب دادن 

من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
متاسفانه بر اساس شواهد موجود به نظر منم خیلی تقلب شده چون من پنج شنبه آزمون ارشد داشتم مثه اینکه بست ...

الان که واسه ارشد داره تقلبی میشه کنکوری های سراسری اونایی که به فکر تقلبن دیگه فهمیدن شرایط چ جوره قشنگ از قبل با دکتری دانشجویی چیزی هماهنگ میشن راحت همه ۹۰ و ۱۰۰ میزنن منم بااین درصدام برم دستفروشی کنم