2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور ۹۷ هم تقلب شد عزیزم من ۹۷ کنکور دادم با اون درصدام دارو باید قبول میشدم ولی فیزیو الان میخونم ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

من عاشق رشته ی فیزیو ام اما هیچ کسو دور و برم ندارم ازش بپرسم چجوریاس میشه دربارش بهم بگید ممنون میشم ؟ خوبه ؟ راضیین از رشته؟

بله تقلب زیاد شده قبلا نگران کرونا بودیم الان تقلبم اضاف شد فقط خدا کنه دوفوریتی اعلام وصول بشه

باید از نماینده های شهرمون و اون نماینده هایی که نه مخالف ن موافق هستن بخواییم تا به تعویق رای بدن من به خیلیاشون پیام دادم باید پیگیری کنیم بیخیال نشیم

امتحان نهایی سال ۹۷؟باید میومدی امتحان نهایی سال ۹۹عو میدیدی 

من که ۹۹ امتحان نداشتم ولی ۹۷ بچه ها سوال داشتن شب قبل از امتحان سوالا لو میرفته میخردن شب میخوندن شب صبح میدادن ۲۰ میگرفتن بچه های کلاس ما بیچاره ها نداشتن ولی مدرسه های دیگه گفتن ک ما داشتیم بعد امتحان گفتن البته

تنها راهی ک وجود داره یع گوشی بیسیم خعلی کوچیکه قیمتش ۳ تومنه میزاری تو گوش یکی از اونور تستارو فقط الف و ب شو بگی همرو میخونه میزنی بعد ازمونم ۵ تومن میدی منتها فقط واس انسانیاس ک ارزش ندارع من اول پیگیر بودم دیدم همین ۸ تومنو بدم ازاد مدیون کسیم نشم