2777
2789

سلام بچه ها من مشکوکم به حاملگی مولار کسایی که تجربه دارن میشه بگین بتاتون چند بود واینکه کورتاژ چطوریه من بچه دارم ایا لازم که مامانم بیاد پیشم 

از بلندای نگاه تو پرت شدم ...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار کامل برات تعریف کنم

من ۱۰ روز از پریودم گذشت بی بی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایش فک کنم ۱۲۵۰ اینا بود در حد نرمال بود بعد دکتر دارد داد تذکراتو داد گف برو مراقب باش یکمم استراحت داد گف از چیزی سنگین نچسب و .... نمیدونستیم موله تا.....یه ماه بعد بیا بنویسم سونو گفتم اوکی 

بعد تو اوت مدت من حالت تهوی شدید داشتم 

تب هم میکردم گهگاهی ولی خب متوجه نمیشدم 

تا اینکه رفتم دکتر بهد یه ماه 

دکتر از رو شکم معاینم کرد گف ماشالله رشد بچتم خیلی خوبه😔

بعد گف مینویسم سونو تا ضربان قلبشو بشنوی

رفتم سونو گف مولاره و باید کورتاژ بشه منم سنم کم بود همش ۱۹ سالم بود 😔

خیلی میترسیدم از عمل خیلییییی بچه هم اصلا ناحواسته بود حالا یکم قرصمو نامرتب خورده بودم حامله شده بودم

حالا بگدریم منو فرستادن عکس و آزمایش اینا 

بتام در عرض یه ماه از ۱۲۰۰ و خورده ای شده بود بیشتر از ۵۰ هزار دیگه رفتم کورتاژ من حالا مصیبتای مادرشوهرمم کشیدم

دیگه کاری ندارم رفتم بیمارستان دولتی 

اصلا سختی نداشت اصلا با اینکه بچه بودم و میترسیدم هیچ سختی نداشت بیهوش میشی و هیچی نمیفهمی بخیه و اینجور چیزا هم نداره بعد که بهوش میای فقط خیلیییییییییییییییییی کم درر پریود داری که اونم واقعا پریود میشی تامام☺

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
بزار کامل برات تعریف کنم من ۱۰ روز از پریودم گذشت بی بی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایش فک کنم ۱۲۵۰ اینا ...

مرسی عزیزم بابت توضیحات کاملت

از بلندای نگاه تو پرت شدم ...!!!