2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭😭😭😭😭

94 بازدید | 16 پست

هرسال این شبو روزا شادترین روزای زندگیم بود ایام عید یه ساعتم خونه نبودیم اما امسال به خاطر این کرونای لعنتی خیلی سوت و کوره نه مامان بابا نه خواهر برادر هیچکی نیست منو دخترم همش تنهاییم خونه هرکاری میکنم خوشحال باشم بیشتر غصه ام میشه یاد خاطرات سالهای پیش میوفتم .طفلک همسرم رفته برامون عیدی طلا گرفته ولی نتونست بازم خوشحالم کنه .الان کلی گریه کردم اومدم اینجا شاید یه کم درد ودل کنم همین😭😭😭

**اللهم عجل لولیک الفرج**

من چی  اصلا ینفر به اسم شوهر هیچ الان کنارم نیست نه هم یه تبریک گفته

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط خیلیا همینه. تازه بدون عیدی طلا😁 ناشکری نکن گلم. 

واسه همینه دلم نمیخواد اینجور دلگیر باشم همش میگم خداروشکر عوضش سالم هستیم ولی باز یهو دلم میگیره گریه ام میگیره

**اللهم عجل لولیک الفرج**
عیدت مبارک گلم. ازونروز ک توو تاپیک عکس گل و گلدون باهات حرفیدم حس خوبی ازت گرفتم. 

ببخش گلم  مشکلاتم زیاده   کدوم تاپیک

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
ببخش گلم  مشکلاتم زیاده   کدوم تاپیک

ک گفتم مامانم واسم گلدون خریده عکسشو دیدی گفتی شما هم ازین گل داشتی خشک شده. تاپیکی بود ک شوهر یه خانم واسش کاکتوس خریده بود. زیاد باهم حرف نزدیم ولی کلا حس خوبی ازت گرفتم

ک گفتم مامانم واسم گلدون خریده عکسشو دیدی گفتی شما هم ازین گل داشتی خشک شده. تاپیکی بود ک شوهر یه خا ...

اها یادم اومد ممنونم عزیزم