2777
2789
عنوان

اگه متهم باشیم و قاضی، شاهد هم باشه... 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 48 پست
این مجرم دیگه آخر خطه...

😢😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه پدرم وکیله اما اسم دادکاه و‌کلانتری و از این چیزا میاد قلبم درد میگیره...

خیلی بده

ایشالا هیچکس پاش به چنین جاهایی باز نشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
بنظرت بعد از اعتراف قبول میکنه؟!  کاش بشه وکیل گرفت

مهم راه های قانونیه حتی اگر قاضی شاهد باشه وکیل کارکشته میتونه یکاری کنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
جرم الان مهم نیست  فقط اینکه بفهمید قاضی شاهد بوده چ میکنید؟

فکرنکنم که دیگه کاری از دست کسی بر بیاد فقط باید با یا وکیل خوب و خبره مشورت کنید

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد💜💜💙💚💚💚💛💛🧡🧡🧡🧡🧡❤❤❤❤کاربر محدثه ۴۵۳ هستم😊😊

مربوط به خداس؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
فکرنکنم که دیگه کاری از دست کسی بر بیاد فقط باید با یا وکیل خوب و خبره مشورت کنید

وسط دادگاه و حکم دادن میشه وکیل گرفت مگه؟ 

انکار کن

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
وسط دادگاه و حکم دادن میشه وکیل گرفت مگه؟ 

اگه خیلی دیر نشده باشه و حکم صادر نشده باشه بله

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد💜💜💙💚💚💚💛💛🧡🧡🧡🧡🧡❤❤❤❤کاربر محدثه ۴۵۳ هستم😊😊
انکار کن

واقعا؟  خب ولی خودش شاهد بوده و مدرک داره 

نمیتونم 😔

ولی اون مجرم عجب شانسی داشته

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
بچه ها اسم کاربریمو اونوقتا که تو نی نی سایت عضو شدم الکی زدم نمیشه عوضش کرد؟

من پرسیدم ازشون گفتن نمیشه دیگه