2777
2789
عنوان

اگه متهم باشیم و قاضی، شاهد هم باشه... 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 48 پست
ولی اون مجرم عجب شانسی داشته

اره واقعا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
اگه خیلی دیر نشده باشه و حکم صادر نشده باشه بله

چه خووووب 😍😍😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده ایشالا هیچکس پاش به چنین جاهایی باز نشه

ولی پای هممون باز میشه ب دادگاه قیامت..خدا خودش شاهد اعمالمون بوده...منکه امیددارم‌خدای من منو میبخشه اخه خیلی بزرگه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
واقعا؟  خب ولی خودش شاهد بوده و مدرک داره  نمیتونم 😔

عزیزم اگه منظورت خداس 

خیلی کلیشه ای و بد داری جلو میری 

انگار داری بچه ی ۵ ساله رو با داستان و اینجور چیزا گول میزنی 

قطعا همه به ایم چیزا واقف هستن و هر کس تو قبر خودش میخوابه 

گفته ی شما بی تاثیره...

چه خووووب 😍😍😍😍😍

نمیخوام نا امیدتون کنم ولی احتمال پذیرفته شدن رای توسط قاضی خیلی کمه.....

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد💜💜💙💚💚💚💛💛🧡🧡🧡🧡🧡❤❤❤❤کاربر محدثه ۴۵۳ هستم😊😊
عزیزم اگه منظورت خداس  خیلی کلیشه ای و بد داری جلو میری  انگار داری بچه ی ۵ ساله رو با د ...

منظورم رو که توی تاپیک بعدی میگم

ولی در مورد اینکه هر کس رو توی قبر خودش میخوابونن

پس امر به معروف و نهی از منکر چی میشه؟ همش کشک؟ 

منظورم رو که توی تاپیک بعدی میگم ولی در مورد اینکه هر کس رو توی قبر خودش میخوابونن پس امر به معروف ...

با عرض معذرت بله کشک 

در دوره ای نیستیم کسی برای امر به معروف گوش شنوا داشته باشه 

بهتره واقع بین باشیم..

با عرض معذرت بله کشک  در دوره ای نیستیم کسی برای امر به معروف گوش شنوا داشته باشه  بهتره ...

خواهش میکنم عزیزم 

ولی کسایی هستن که منتظر یه تلنگرن

گوش, شنوا اتفاقا زیاده 

فقط همه خسسسته شدن دیگه

زیاد, فشار روحی روی هممون هست

برای همین شاید ی کم سخت تر باشه

قربون تو بشم من    

خدا نکنه 😘😘😘

دلم تنگ شده برات