2777
2789
عنوان

کیا هفته های آخر بارداری شونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 30 پست
نگران نباش عزیزم مرحله خطر رو گذروندی من دوباره باردارم خطر زابمان زودرس دارم.  خواهر منم تو ۱ ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم بسلامت بگذرونی این روزا رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم مرحله خطر رو گذروندی من دوباره باردارم خطر زابمان زودرس دارم.  خواهر منم تو ۱ ...

من بچه اولم سی وشش هفته اومد ولی از سی ودو هفته دهانه رحمم باز شده بود سر زایمانم دکتر و پرستارها کم کاری کردن بچم بهش اکسیژن نرسید شش روز رفت تو دستگاه گفتن فلج مغزی شده خدا بهم رحم کرد لطف کرد بهمون شفاش داد دعا کنید این مثل قبلی نشه

انشاللع ک بسلامتی میاد بغلت ب حق صاحب عید فردا ی بچه تپلی و سالم و پیشونی بلند بگیری تو بغلت ک خوشبخ ...

ممنون عزیزم انشالله برای شما هم همین طور باشه

چرا بعضی از این دکترا انقدر بی وجدانن  خواهر بیچاره من چوب ندونم کاری دکترش رو خورد

اینقد سخت بود شش روز تو دستگاه بود نه گریه میکرد نه تکون می‌خورد نه شیر می‌خورد عین عروسک بود ک فقط نفس می‌کشید دکترام همه گفتن فلج مغزی شده.. ده روزگی خواب دیدم حضرت ابوالفضل شفا داده خداروشکر کم کم همه چیش راه افتاد و نرمال شد خدا بهمون رحم کرد اسمشم گذاشتیم ابوالفضل💕قربون آقا برم

اینقد سخت بود شش روز تو دستگاه بود نه گریه میکرد نه تکون می‌خورد نه شیر می‌خورد عین عروسک بود ک فقط ...

عزیزززرم😭😭😭😭😭😭

خدا خیلی دوست داشته 

خداروشکر واقعا معجزه بوده 

پسر دایی من که یه عمر معلول شد

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی بخصوص در دوران بارداری هست باعث سلامتی جنین و مادر میشه. خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید