2777
2789
عنوان

کیا هفته های آخر بارداری شونه

8232 بازدید | 30 پست

بیایید از وضعییتتون بگید نی نی کی بدنیا میاد؟ 

من سی وشش هفته چهار روزم دیشب کمرم درد میکرد امروز صبحم هی می‌گرفت باز ول می‌کرد ترسیده بودم بعد باز خوب شد روی مثانه و کمرم خیلی فشاره اصلا نمیتونم وایستم شمام همین طوریم؟ 

نه عزیزم درد زایمان مداومه نگران نباش وقت زایمان نرسیده

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته اید؟ 

من ۲۹عزیزم سرپسراولم همینجوری دردهایی که میگید سراغم میومد منم هی میگفتم وای وقت زایمانه بعدش خوب میشد درد زایمان که گرفتم مداوم بود ولم نمیکرد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خوشبحالت.من تازه فهمیدم.سونو هنوز نرفتم.همش استرس دارم که نکنه جنین نباشه.اخه هیچچچچچ علایمی ندارم.فقط صبحها دلدرد دارم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خوشبحالت.من تازه فهمیدم.سونو هنوز نرفتم.همش استرس دارم که نکنه جنین نباشه.اخه هیچچچچچ علایمی ندارم.ف ...

منم ۱۳ هفتم‌تا ب اخربرسم میمیرم ازاسنرس

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
خوشبحالت.من تازه فهمیدم.سونو هنوز نرفتم.همش استرس دارم که نکنه جنین نباشه.اخه هیچچچچچ علایمی ندارم.ف ...

من تو حاملگی علائم خاصی نداشتم فقط گاهی اوقات صبح ها حالت تهوع

آخی خداروشکر به اینجا ها رسیدین  نگران نباش الانم دنیا بیاد کامله  پسر من ۳۷ هفته با وزن ...

ماشالله تپلی بوده...سر بچه اول زایمان زودرس داشتم برا همین میترسم دکترم گف سی و هفت بشی بهتره.... یادتون نیس تو سونو های قبلی چند کیلو بود بچه من سی وچهار هفته 2300 بود بنظرتون الان چند کیلو شده

منم ۱۳ هفتم‌تا ب اخربرسم میمیرم ازاسنرس

از الان استرس نداشته باش وقتی استرس داری دیر تر میگذره من اولاش برام زود گذشت ولی انگار این ماه آخر اصلا تموم نمیشه

از الان استرس نداشته باش وقتی استرس داری دیر تر میگذره من اولاش برام زود گذشت ولی انگار این ماه آخر ...

انشاللع ک بسلامتی میاد بغلت ب حق صاحب عید فردا ی بچه تپلی و سالم و پیشونی بلند بگیری تو بغلت ک خوشبختیش تواسمونا هک شده باشه و سرنوشتش نیک‌باشه...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم