2777
2789
عنوان

عکس صورت جنین

732 بازدید | 23 پست

مامانا توی سونو ۲۸یه بعد عکس صورت جنین هم بهتون دادن؟سونو اخر رو چند هفته رفتید؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ هفته سونو سه بعدی دادم عکسش رو داد خودِ خودشه😀

من ۲۰ هفته ک رفتم عکس چهره نداد ک مثلا چشم و بینی و.. پیدا باشه اگ بگم میده تو سونو اخر؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
به من هفته ی ۱۲ تو ان تی عکسشو که دادن چهرش کاملا مشخصه انگار خود دخترمه

برا منم عین دخترمه😑ینی اینکه اینم هیچ ربطی به من نداره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من سی دیشو دارم .سه بعدی هم هست.تکون خوردنش‌ قیافه ش همه هست.یه دستش زیر سرشه اون یکی دستشو داشت میمکید😍

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
من سی دیشو دارم .سه بعدی هم هست.تکون خوردنش‌ قیافه ش همه هست.یه دستش زیر سرشه اون یکی دستشو داشت میم ...

چقدر شد با سی دی؟! 🙄 

من یه سی دی قلب خواستم بگیرم گفت 150 😵

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من سه بعدی پرسیدم ۷۰۰ هزار 😭😭😭

چه خبره 😵 کجایی من یجا پرسیدم گفت 350 😁

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چقدر شد با سی دی؟! 🙄  من یه سی دی قلب خواستم بگیرم گفت 150 😵

سی دیو کادو بهم داد اخه از شهرستان رفته بودم خیلیم باهاش حرف‌میزدم‌ میگفت شبیه دخترمی😄نزدیک ۴۰ دقیقه طول کشید‌

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
سی دیو کادو بهم داد اخه از شهرستان رفته بودم خیلیم باهاش حرف‌میزدم‌ میگفت شبیه دخترمی😄نزدیک ۴۰ دقیق ...

آه ممنون ☺️

من ۲۰ هفته ک رفتم عکس چهره نداد ک مثلا چشم و بینی و.. پیدا باشه اگ بگم میده تو سونو اخر؟

باید سه بعدی انجام بدی، به من فلش دادن که داخلش فیلمش هست،

هوس کردم برم نگاش کنم😍