2777
2789
همیشه من التماسش کردم. همیشه من رفتم همیشه من ... خسته شدم دیگه بخدا. ایندفه بمیرمم نمیرم.

خسته شدن ندیدی.قابل حله.الکی بهم نریز مقاوم باش.انسان ها در شرایط سنجیده میشن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه اشتی کردم باش

بنظرم آشتی میکنید از من که بدتر نیستی که شوهرم به التماس افتاده 

افکار و عقایدی که توی مغز من در جریانه با اونایی که تو ذهن تو میگذره کاملا فرق داره ؛ اگر قرار هممون مثل هم فکر کنیم پس هویت و خود واقعیمون چی میشه؛پس سعی نکن افکارتو  به کسی تحمیل کنی  و دیگران رو تخریب  ؛ اگر تا الان اینجوری بودی راه رو اشتباه رفتی؛ 
عزیزم اگر شوهرت نخواد و دنبال کسی نره هیچکس نمیتونه گولش بزنه بچه دو ساله که نیست؛ اگر واقعا دوستت د ...

انشاالله ک بیاد. ولی من ک چشم اب نمیخوره. اخه همش من رفتم. یک هفته گذشته. اون عین خیالشم نی. اصن خوشاله ک رفتم

انشاالله ک بیاد. ولی من ک چشم اب نمیخوره. اخه همش من رفتم. یک هفته گذشته. اون عین خیالشم نی. اصن خوش ...

رابطتون جنسی و عاطفیتون چطور بود همدیگرو دوست داشتید ؟!

افکار و عقایدی که توی مغز من در جریانه با اونایی که تو ذهن تو میگذره کاملا فرق داره ؛ اگر قرار هممون مثل هم فکر کنیم پس هویت و خود واقعیمون چی میشه؛پس سعی نکن افکارتو  به کسی تحمیل کنی  و دیگران رو تخریب  ؛ اگر تا الان اینجوری بودی راه رو اشتباه رفتی؛ 
انشاالله ک بیاد. ولی من ک چشم اب نمیخوره. اخه همش من رفتم. یک هفته گذشته. اون عین خیالشم نی. اصن خوش ...

بخدا زندگی ارزششو داره که غرورتون رو بشکنید.چون جدایی خیییییلی سخته مشکلات خاص خودشو داره

وااای خوشبحالت. چیکار کردی ک ب التماس افتاده.  س

ما سر زن سابقش دعوامون شد؛ رفت بره پیش بچه هاش زنه گفته بود باید شب بمونی اینم بخاطر بچه ها مجبور شد بره یعنی زنه نمیزاشت بچه ها بیان بیرون ببینتشون میگفت یا من و بچه ها یا هیچکدوم منم تا رفت که شب بمونه با اینکه نه ماهه باردارم قهر کردم گوشیمم خاموش کردم خونه بابامم نرفتم؛ سه روز اونجا موند ؛ الان دو روزه داره دنبالم میگرده ؛ منم میخوام ادبش کنم 

اره. خوب بودیم. 

خب پس میاد تحمل کن ولی سریهای بعدی سعی کن الکی خونه رو ترک نکنی چون به دوریت عادت میکنه

ما سر زن سابقش دعوامون شد؛ رفت بره پیش بچه هاش زنه گفته بود باید شب بمونی اینم بخاطر بچه ها مجبور شد ...

اها. حالا خوبخ بعد سه روز پیگرت شده. والا یک هفته گذشته ک بیخیاله. بچت پسره یا دختر

اها. حالا خوبخ بعد سه روز پیگرت شده. والا یک هفته گذشته ک بیخیاله. بچت پسره یا دختر

دخمله؛ شوهر من خیلی حساسه؛ هیچی براش بدتر از بی خبری نیست؛ دعوای ما خیلی جدیه من واسه اینکه تکلیفم روشن شه؛ مجبور شدم؛ ولی موضوع شما پیش پا افتادس درست میشه

منم همینو فک میکنم همش. اونم منتظر همین لحظه بود. باید چیکار کنیم؟من ک میگم حتما با یکی دوس شده اونم ...

تو این کرونا خیلی روابط دیگه مثل قبل نیست منظورم روابط هرزه ها...توام نگران نباش فقط تلاشتو واسه زندگیت بکن نذار مثل من چندین ماه بگذره به من می‌گفت اگه دوست داری خودت برگرد