راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اینها افکاری است که همه ما داریم.ولی بالاتر از اون اینه که موانع رو پیدا کنی و بگذری ازشون.برای این مشکل باید با گفتگوی رو درو و رک حرفا رو زدن مهمه.ببین اون چه جواب میده.نه اینکه من فکر میکنم ...
خونه مادر عززیزش رفته بودیم و من خیلی خوب و خوش اخلاق بودم واسه این ک اقا ناراحت نشه. ولی اون خونه م ...
بنظرم دعواتون مسخره بوده؛ ولی حالا که تحمل کردی بزار خودش زنگ بزنه چون اگر تو بزنی از این به بعد منتظره تو پیش قدم بشی
افکار و عقایدی که توی مغز من در جریانه با اونایی که تو ذهن تو میگذره کاملا فرق داره ؛ اگر قرار هممون مثل هم فکر کنیم پس هویت و خود واقعیمون چی میشه؛پس سعی نکن افکارتو به کسی تحمیل کنی و دیگران رو تخریب ؛ اگر تا الان اینجوری بودی راه رو اشتباه رفتی؛
من که دیگه حسی بهش ندارم فکر کن چندماهه دریغ از یک پیام یا زنگ انگار منتظر بود من فقط از خونه برم&nb ...
منم همینو فک میکنم همش. اونم منتظر همین لحظه بود. باید چیکار کنیم؟من ک میگم حتما با یکی دوس شده اونم داره مشاوره میده بهش. والا انقد دختر خراب زیاد شده ک واسشونم مهم نیس ک طرف زن داره یا نداره
همیشه من التماسش کردم. همیشه من رفتم همیشه من ... خسته شدم دیگه بخدا. ایندفه بمیرمم نمیرم.
بنظرم اندفعه که آشتی کردی دیگه سعی کن سر مسائل پیش پا افتاده قهر نکنی؛
افکار و عقایدی که توی مغز من در جریانه با اونایی که تو ذهن تو میگذره کاملا فرق داره ؛ اگر قرار هممون مثل هم فکر کنیم پس هویت و خود واقعیمون چی میشه؛پس سعی نکن افکارتو به کسی تحمیل کنی و دیگران رو تخریب ؛ اگر تا الان اینجوری بودی راه رو اشتباه رفتی؛
منم همینو فک میکنم همش. اونم منتظر همین لحظه بود. باید چیکار کنیم؟من ک میگم حتما با یکی دوس شده اونم ...
عزیزم اگر شوهرت نخواد و دنبال کسی نره هیچکس نمیتونه گولش بزنه بچه دو ساله که نیست؛ اگر واقعا دوستت داشته باشه میاد منت کشی مطمئن باش