2777
2789
چرا t پر رنگ تره

وای چقد خوبی تو توی اکثر تاپیکای بی بی چکی هستی دختر 😅 کیانا اینجا کیانا آنجا کیانا همه جا 😂 غیر ممکنه تاپیک بی بی چک جایی باشه و تو نباشی 😄

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد خوبی تو توی اکثر تاپیکای بی بی چکی هستی دختر 😅 کیانا اینجا کیانا آنجا کیانا همه جا 😂 غیر م ...

😂😂😂بده ثواب جمع میکنم ب هرکی کمک میکنم برا خودم و فندوقم دعا میکنه😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
😂😂😂بده ثواب جمع میکنم ب هرکی کمک میکنم برا خودم و فندوقم دعا میکنه😍

خیلی خوبه 😁 خدا فندق ت برات حفظ کنه عزیزم و بسلامت 9ماه بگذرونی و بخوبی فارغ بشی

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
خیلی خوبه 😁 خدا فندق ت برات حفظ کنه عزیزم و بسلامت 9ماه بگذرونی و بخوبی فارغ بشی

انشالله با دعای شما دوستان😍❤

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خیلی خجالت میکشم😭

منم بودم تو لگن اب و سرکه سفید بشین هی خودتو جمع و باز کن توشو تمیز میکنه همه رو تو لگن میبینی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ببخشید میگم چون خجالت میکشم به مامانم اینا بگم.من وقتی با شوهرم رابطه داریم وقتی تموم میشه کلی چیزای ...

عزیزم منم پارسال داشتم بدبو هم بود پنیری شکل بود تقریبا رفتم دکتر گفت قارچیه عفونتت.کلی دارو امپول خوب نشدم اخر شست شو شدم خیلی حس سبکی داشتم بعدش