2777
2789
ببخشید میگم چون خجالت میکشم به مامانم اینا بگم.من وقتی با شوهرم رابطه داریم وقتی تموم میشه کلی چیزای ...

این ترشحات همه دارن قبل رابطه خودتو شستشو بده گلم

اگ بوی بد نداره جای نگرانی نیس اگ بدبو هس و خیلی زیاده برو دکتر ممکنه عفونت باشه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم گلم برا من عفونت بود دارو داد  خوب شدم  ولی الان بازم هست  یع دکتر دی ...

عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟

زیر دلت احساس تیر کشیدن نداشتی؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟ زیر دلت احساس تیر کشی ...

اره زیر دلمم تیر میکشید قبل پریودی ولی خیلی شدید نبود اما ناگفته نمونه ک موقع رابطه ب شدت درد داشتم مثل همیشه نبودم 

خدا کنه خوشحالیم دوام داشتع باشه و واقعا باردار باشم

اره زیر دلمم تیر میکشید قبل پریودی ولی خیلی شدید نبود اما ناگفته نمونه ک موقع رابطه ب شدت درد داشتم ...

انشاالله عزیزم صلوات زیاد بفرست و استرس و دور کن از خودت

عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟ زیر دلت احساس تیر کشی ...

یه علامت دیک ک داشتم این بود دل پیچه کرفتم موقع موعدم ولی فقط دل پیچه بود ک اسهال نداشتم و نفخ هم داشتم 

یه علامت دیک ک داشتم این بود دل پیچه کرفتم موقع موعدم ولی فقط دل پیچه بود ک اسهال نداشتم و نفخ هم دا ...

منم چندتا علائم دارم نمیدونم حاملم یا الکیه🤕