نازنین_آزادی مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 عنوان بی بی چکم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 79 پست بچه ها اول خط تست پر رنگ شد بعد خط کنترل پر رنگ شد یعنی میشه باردار باشم خدایا 😍😍 1399/05/17 | 08:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 ببخشید میگم چون خجالت میکشم به مامانم اینا بگم.من وقتی با شوهرم رابطه داریم وقتی تموم میشه کلی چیزای ... این ترشحات همه دارن قبل رابطه خودتو شستشو بده گلماگ بوی بد نداره جای نگرانی نیس اگ بدبو هس و خیلی زیاده برو دکتر ممکنه عفونت باشه السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
خانومآقایزدانمم۱۳۷۸ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1379 منم دارم گلم برا من عفونت بود دارو داد خوب شدم ولی الان بازم هست یع دکتر دی ... خیلی خجالت میکشم😭
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 منم دارم گلم برا من عفونت بود دارو داد خوب شدم ولی الان بازم هست یع دکتر دی ... عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟زیر دلت احساس تیر کشیدن نداشتی؟ السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
خانومآقایزدانمم۱۳۷۸ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1379 این ترشحات همه دارن قبل رابطه خودتو شستشو بده گلم اگ بوی بد نداره جای نگرانی نیس اگ بدبو هس و خیلی ... ممنونم عزیزم
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 خیلی خجالت میکشم😭 خجالت نداره ک قبلش خودتو شستشو بده السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نازنین_آزادی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 مثبت شد مبارکه برو آز بده چن روز از پری گذشته؟ قربونت برم یک هفته از موعدم گذشته
نازنین_آزادی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟ زیر دلت احساس تیر کشی ... اره زیر دلمم تیر میکشید قبل پریودی ولی خیلی شدید نبود اما ناگفته نمونه ک موقع رابطه ب شدت درد داشتم مثل همیشه نبودم خدا کنه خوشحالیم دوام داشتع باشه و واقعا باردار باشم
تمرین عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 اره دو ساعت دیگ میرم شبانه روزی دل تو دلم نیس مبارک باشه عزیزم. تو خوشحالی برا ما منتظرا هم دعا کن ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید
نازنین_آزادی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 مبارک باشه عزیزم. تو خوشحالی برا ما منتظرا هم دعا کن ایشالا بزودی باردار میشی چله زیارت عاشورا یادت نره
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 اره زیر دلمم تیر میکشید قبل پریودی ولی خیلی شدید نبود اما ناگفته نمونه ک موقع رابطه ب شدت درد داشتم ... انشاالله عزیزم صلوات زیاد بفرست و استرس و دور کن از خودت السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نازنین_آزادی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 عزیزم من ندیم جوابتو العان دیدم پس فقط علائمت حساس شدن سینه و احساس پری بوده؟ زیر دلت احساس تیر کشی ... یه علامت دیک ک داشتم این بود دل پیچه کرفتم موقع موعدم ولی فقط دل پیچه بود ک اسهال نداشتم و نفخ هم داشتم
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 یه علامت دیک ک داشتم این بود دل پیچه کرفتم موقع موعدم ولی فقط دل پیچه بود ک اسهال نداشتم و نفخ هم دا ... منم چندتا علائم دارم نمیدونم حاملم یا الکیه🤕 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین
نازنین_آزادی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 272 منم چندتا علائم دارم نمیدونم حاملم یا الکیه🤕 ایشالا به حق فاطمه زهرا باردار باشی
a۷t5i عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1585 ایشالا به حق فاطمه زهرا باردار باشی آخرین پریودت چندم بود؟ مبارک باشع الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
royaybaghegi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4888 ایشالا به حق فاطمه زهرا باردار باشی فداات انشاالله السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین