mahoosh مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 2336 عنوان بعد سالها دوباره دارم نقاشی میکشم 106 بازدید | 5 پست 1399/05/17 | 05:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 اموزش انلاين ميزاري؟ عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 عه منم نقاشم 😊😍 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 عه منم نقاشم 😊😍 عزيزم شما اموزش انلاين ميذاري؟ عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 عزيزم شما اموزش انلاين ميذاري؟ فعلانه ولی اگه میخوای خصوصی بهت آموزش میدم😊البته بیشترمدادرنگی وسیاه قلم وآبرنگ کارمیکنم اگه خواستی نمونه کاراموهم میذارم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤