2777
2789
عنوان

عمل بینی

108 بازدید | 19 پست

سلام خانما من این هفته نوبت عمل بینی دارم برای زیبایی

بینیم نیمه گوشتی هست

بالاش کامل استخونی ولی پایینش پهن گوشتی با سوراخای بزرگ

میخام طبیعی عمل کنم ن فانتزی 

18 سالمه خیلی میترسم تا حالا جراحی و بستری شدن تجربه نکردم

کسی توصیه ای داره؟ مراقبت های بعد و قبل عمل 

چی بخورم چی نخورم 

عوارض عمل

اگ میشه کمک کنید ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آناناس زیاد مصرف کن حتما کمپرس یخی که بهت میدنو استفاده کن که ورمت زیاد نشه داخل بینیتو هر روز با سرم شستشو بده اینجوری که از یه سوراخ بینی سرمو بریز از سوراخ دیگش آب در بیاد کلا ام این عمل درد نداره یه هفته اولش فقط نیاز به استراحت داری 

نور بر تاریکی پیروز است🕊

آناناس زیاد مصرف کن حتما کمپرس یخی که بهت میدنو استفاده کن که ورمت زیاد نشه داخل بینیتو هر روز با سر ...

وای این شست شو ک میگی ک خیلی وحشتناکه چجوری از یکی بره از یکی در بیاد؟ باورت میشه الان از فک کردن بهش چشام میسووزه و اشک. میاد

وای این شست شو ک میگی ک خیلی وحشتناکه چجوری از یکی بره از یکی در بیاد؟ باورت میشه الان از فک کردن به ...

این شستو شو با سرمو همین الانم می تونی انجام بدی چیزه خاصی که نیست من هر وقت گرفتگی دارم این کارو می کنم راه تنفسی رو باز می کنه خیلیا انجام میدن عزیزم 

نور بر تاریکی پیروز است🕊