2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست

قبل عمل که چیز خاصی نی فقط اینکه اصلا استرس نداشته باش چون اصلا درد و این چیزا نداره فقط به همراهت بگو زمانی که از اتاق عمل آوردنت حتما کمپرس یخ بزاره رو صورتت اینجوری کبودیت خیلی کم میشه و اینکه بعد از عمل اصلا نباید به پهلو بخوابی باید زیر سرت بلند باشه و صاف بخوابی مگر نه بینیت کج میشه بعد از عمل هم تا میتونی آناناس و آب آناناس بخور با آب الوئه ورا تا یک هفته هم غذای آبکی بخوری ترجیحا بهتره کمتر حرف بزن اصلا نخند و گریه نکن غذای سفت هم نخور سرتم اصلا پایین تا چند ماه نگیر و اینکه ورزش هم نباید بکنی تا چند ماه

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
این شستو شو با سرمو همین الانم می تونی انجام بدی چیزه خاصی که نیست من هر وقت گرفتگی دارم این کارو می ...

اره دیدم داداشم انجام میده 

سخت نیس ینی؟ حس بدی نمیده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل عمل که چیز خاصی نی فقط اینکه اصلا استرس نداشته باش چون اصلا درد و این چیزا نداره فقط به همراهت ب ...

ممنون از توصیه هات امیدوارم دردم نیاد ک گریه نکنم اخه من اشکم دم مشکمه

اره دیدم داداشم انجام میده  سخت نیس ینی؟ حس بدی نمیده؟

نه عزیزم یه سری خودت امتحان کن قبل عمل چون شستو شو بینی عمل شده لازمه که راه بینی باز بشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

ممنون از توصیه هات امیدوارم دردم نیاد ک گریه نکنم اخه من اشکم دم مشکمه

خواهش میکنم عزیزم نه دیگه باید هر جور شده خودتو کنترل کنی ولی باز توصیه های لازم رو خود دکتر بهت میگه که کی حموم بریو و اگه بخیه زیر بینی باشه بهت پماد میده و باید با سرم شتستشو بینیتو بشوری ،و یه چیز دیگه بعد از عمل حدود یکماه یا شایدم بیشتر سرت سیاهی میره که طبیعیه نگران نشی یه موقع، و بعد از اینکه آتل بینیتو باز کنه دکتر بعد از فک کنم یه هفته اینطورا مرتب چسب بینیتو بزن و قشنگ نگاه کن و دقیق بزن چون خیلی تاثیر داره که چجوری بزنی 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏