2821
2789
عنوان

کرونا

217 بازدید | 25 پست

سلام همسایه مون 3ماهه زایمان کرده ریه هاش عفونت کردن الان کرونا گرفته مرده واسه ارامش روحش براش صلوات بفرستید 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
وای الهی بمیرم😔😔😔😔

متولد 74بود امشب شب اول قبرشه امروز خاکش کردن

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای خدا چقدر عادش شده اینچیزا چند درصد ریه اش درگیر شده بوده؟

والا نمیدونم 3 سالی میشه از اون محله اومدیم ولی خبرشو شنیدیم از آشنا ها

چند ماه درگیر بود کدوم شهرین؟

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
چند ماه درگیر بود کدوم شهرین؟

نمیدونم عزیز فقط گفتن 3ماهه زایمان کرده سر زایمانش ریه هاش عفونت مردن رعایت نکرده کرونا هم گرفته فوت شده

توروخدا نگین اینارو😣😣 منم چهارماهه زایمان کردم میترسم تازه بویایی و چشاییم رفته بود بعد یک ماه تاز ...

خدانکنه 

خدا بیامرزه ش

از بس مشهد زیاد شده

دیگه نگم بهتره

فک کنم قرمز نیست 

وضع قهوه ای شده 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
توروخدا نگین اینارو😣😣 منم چهارماهه زایمان کردم میترسم تازه بویایی و چشاییم رفته بود بعد یک ماه تاز ...

منم  موافققم که نگن ادپ خودشو میذاره جاش دیونه میشه منم بچه کوچیک‌دارم خدا خودش بهمون رحم کنه🥺

20سال همسایه بودیم تو اون محله بدنیا اومدم الان یادش میوفتم گریم میگیره 5سالی میشد عروسی کرده بود امسال بچه دار شد که فوت کرد کاش بچه دار نمیشد

نمیدونم عزیز فقط گفتن 3ماهه زایمان کرده سر زایمانش ریه هاش عفونت مردن رعایت نکرده کرونا هم گرفته فوت ...

خوب پس دلیل داشته چون سر زایمانش اونجوری شده کروناهم گرفته از بین رفته خدا به طفلش رحم کنه

به بچه های ماهم رحم کنه به حق همین شب 

مردم دیگه از ترس

بچه هامون😭😭

بچش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم  موافققم که نگن ادپ خودشو میذاره جاش دیونه میشه منم بچه کوچیک‌دارم خدا خودش بهمون رحم کنه🥺

منم خودم ی بچه 18 ماهه دارم ی 40روزه خیلی میترسم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز