2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست

چن سال پیش باباش مرد الانم دخترش دلم واسه مامانش میسوزه نگاه نوه ش میکنه چه حالی میشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سخته خدارحم کنه به همه مون زودتر این کرونای لعنتی از بین بره

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
من که دیگه بریدم....حتی با خانواده خودمم رفت و أمد نمیکنم دوتا بچه شیش ماه....چهار سال،،دارم ...همش ...

بخدا من انقد ضدعفونی میکنم اگزما گرفتم 

من حس میکنم بگیرم میمیرم بچه هام چیکار میکنم😭😭😭😭

خدانکنه خانواده ای از آشنا هامون دونفر از خانواده گرفتن بقیه ن بعد دوهفته هم خوب شدن

منم  موافققم که نگن ادپ خودشو میذاره جاش دیونه میشه منم بچه کوچیک‌دارم خدا خودش بهمون رحم کنه🥺

خیلی سخته شوهر عمه و شوهرخاله مادرشوهرم فوت شدن از کرونا اونا نیشابورن همسایمونم چندروز پیش از کرونا فوت شد همسایه روبرو مونم کرونا داره اکسیژن اورده خونه تمام درو و پنجره هاشون بازه

جانهر زنده دلی زنده به جاندیگریست😏
خیلی سخته شوهر عمه و شوهرخاله مادرشوهرم فوت شدن از کرونا اونا نیشابورن همسایمونم چندروز پیش از کرونا ...

من مشهدم اینجا که خیلی زیاد شده بود تا چند هفته پیش جای خونمون بقدری دکتر عمومی ها شلوغ بود که تو خیابون مینشستن

جانهر زنده دلی زنده به جاندیگریست😏