2777
2789
عنوان

کلاس اولی

282 بازدید | 27 پست

امسال مدرسهاچه جوریه من دخترم امسال میره کلاس اول اینترنتی درس میدن یانه میرن مدرسه ازکی مدرسهابازمیشه شنیدم از۱۵شهریورمدرسهابازمیشن

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟ اگه شش ساله س امسال نفرستش. بزار هفت ساله بره. اینا خودشونم نمیفهمن دارن چیکار میکنن.&nbs ...

متولد۱۶..۸...۹۲ نمیدونم چیکارکنم باباش میگه نمیفرستم به خاطرکرونا

دختر من هم کلاس اولیه فعلا ک میگن هیچیز قطعی نیس شما سنجش انجام دادین؟؟

نه بایدبرم بهداشت اونم رفتم دکترش نبودبه خاطرکرونانیامده بودالانم بهداشت دکترنداره کجاببرم 

چند سالشه؟ اگه شش ساله س امسال نفرستش. بزار هفت ساله بره. اینا خودشونم نمیفهمن دارن چیکار میکنن.&nbs ...

عزیزم منظورت اینه که ۷ تموم بشه بره مدرسه 😍🤔بعد مدرسه بهونه گیر نمیشه که سنش از کلاس اول رد شد چونکه منم پسرم همین امروز ۶ کامل کرده رفته رو ۷ میخوام سال بعد بفریستم کلاس اول ولی وسواس گرفتم چکار کنم نکنم 😍😘🤔🤔

نه بایدبرم بهداشت اونم رفتم دکترش نبودبه خاطرکرونانیامده بودالانم بهداشت دکترنداره کجاببرم 

اگر برای واکسن میگین میتونین یک مرکز بهداشت ک نزدیک محل سکونت هست بزنید واکسن رو 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
اگر برای واکسن میگین میتونین یک مرکز بهداشت ک نزدیک محل سکونت هست بزنید واکسن رو 

واکسنشوزدم سنجش سلامتیش مونده

خانوما برای یک سال دیر رفتن من سوال کردم 

امکانش نیست و مشکل ایجاد میشه هم برای ثبت نام سال بعد هم تو مقاطع بالاتر برای خود دانش آموز 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
عزیزم منظورت اینه که ۷ تموم بشه بره مدرسه 😍🤔بعد مدرسه بهونه گیر نمیشه که سنش از کلاس اول رد شد چون ...

میتونین سوال کنین عزیزم. شاید به خاطر کرونا قبول کنن شایدم اصلا گیر ندن. اطلاعی ندارم. حقیقتش من بودم نمیفرستادم. خودم تو خونه به بچه م درس میدادم این یه سال.