2777
2789
عنوان

کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
اگه مجازیه سال دیگه میفرستم مدرسه

دحتر مشکلی نداره من پسر دارم برا دانشگاش مشکل ایجاد میشه چون میفرستنشون سربازی 

ولی شما هم ثبت نامش کن بعدا بهونه بیار چون ممکنه مشکل سا بشه برا سال بعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب ما ک گفتن صبرکنید نوبتی هست و تماس میگیریم باهاتون فعلا هم خبری نیس

باماکه همینونگفتن موندم چیکارکنم تازه واکسن پسرمم مونده بایدبرم بزنم ولی محیط اونجا الودس

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍
دحتر مشکلی نداره من پسر دارم برا دانشگاش مشکل ایجاد میشه چون میفرستنشون سربازی  ولی شما هم ثبت ...

اره ثبت نام کردمش

منم امروز واکسن 6 سالگی دخترمو زدیم، کلاس اول ثبت نامش کردیم ولی حضوری باشه نمیفرستیم،مجازی هم ببینیم همکاریش در چه حده،اگه دیدم یاد نمیگیره ولش میکنیم بمونه سال بعد بره

خدایا شکرت...
منم امروز واکسن 6 سالگی دخترمو زدیم، کلاس اول ثبت نامش کردیم ولی حضوری باشه نمیفرستیم،مجازی هم ببینی ...

دخترم خوندنونوشتن بلده منم میترسم بفرستم

کلاس اولی سخته بامجازی چیزی یادنمیگیرن 

واسشون خیلی سخته چون اولین سالشون باید خیلی باهاشون کار بشه مجازی که اصلا نمیشه واسشون پایشون قوی نشه تو اول بعدا لنگ میزنن

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
واسشون خیلی سخته چون اولین سالشون باید خیلی باهاشون کار بشه مجازی که اصلا نمیشه واسشون پایشون قوی نش ...

اره راست میگین اگه پایشون قوی نباشه تااخرلنگ میزنن