2777
2789
عنوان

چرا گریه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست
شاید اعتماد بنفست پایینه انقدر گریه زیاد طبیعی نیس

ببین خودمم موندم اخه مگه آدم انقد گریه میکنه خسته شدم دیگه. اعتماد ب نفسمو نه پایین نیس تو دانشگاه و جاهای دیگه خدب بود اعتماد بنفس. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط شوهرم بهم زور بگه گریه م میگیره و مامان و بابام برن سفر دور

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
چند سالیه دیگه گریه نمیکنم... اکثرا سکوت میکنم آهنگ گوش میدم فکر میکنم به زندگی و دردام 

یبار با شوهرم دعوامون شد خیلی بذ. بعد رفتم تو اتاقم دیدم اصلا گریه نمیکنم ینی اصلناااااا. خودمم تعجب کرده یودم هنوز یادمه 

بدم میاد از این اخلاقم. در برابر مامان بابام و شوهرم و. خاهرام این اخلاق مزخرف بیشتر نشون داده میشه

منم مثل تو هستم باید واسه خودت ارزش بیشتری قائل باشی خودتو که بیشتردوست داشته باشی حساسیتت کمترمیشه سعی کن آدم مهرطلبی نباشی این علت حساسیت و زودرنجیه

یبار با شوهرم دعوامون شد خیلی بذ. بعد رفتم تو اتاقم دیدم اصلا گریه نمیکنم ینی اصلناااااا. خودمم تعجب ...

من گریه نمیکنم ولی عصبانی میشم زود تو دعوا همه چی از هر چی که دلم گرفته باشه رو میگم حتی میرم براش بزنمش اگه حرف بدی بهم بزنه بعد دعوا هم میرم اتاق دراز میشم آهنگ گوش میدم 

؟🖤🥀
چقد خوب افرین ب تو حتی میری بزنی؟ دوس دارم عکس العکلتو مثل من خل نیستی

اره واقعا تو دعوا کم نمیارم چون اکثرا حق با منه.. اگه بزنه که کم پیش میاد با ناخن خط میندازم بهش یا مشت میزنم 😁خل نیستی فدات بشم من کمی زود جوشم ولی ما خیلی خیلی کم پیش میاد دعوا کنیم 

؟🖤🥀