_adrinaadrina مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 426 عنوان کارت ورود به جلسه کنکور ارشد 97 بازدید | 9 پست فرداصبح کنکور ارشد دارم. الان میرم سایت سنجش کارت ورود به جلسه بگیرم ولی کارت رو سایت نیست. برش داشتند 1399/05/16 | 23:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یونیکم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 1246 چرا انقد دیر اقدام کردی🤦♀️ عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم بگید لدفااااا
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 کاش پیشت بودم کمکت میکردم من کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_adrinaadrina مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 426 کاش پیشت بودم کمکت میکردم من چطوری کمک میکردی وقتی روی سایت نیست
ارمند عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 3285 تو سایت زده بود 4 شنبه چرا دیروز نگرفتی؟ درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
یونیکم عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 1246 هست که الان نگاه کردم دقت کن☹ عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم بگید لدفااااا
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 چطوری کمک میکردی وقتی روی سایت نیست هست مگه میشه نباشع کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_adrinaadrina مدیر استارتر عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 426 هست که الان نگاه کردم دقت کن☹ کدوم قسمت رفتی؟ من پریشب دیدم بود الان دیدم نیست