دارم خفه میشم نمیدونم چیکار کنم هنوز هیچی بهش نگفتم. چند روز پیش بهم گفت عکس داری تو گوشیت برام بفرس منم گفتم برا چی میخوای الکی یه داستانی گفت بعد فرداش گفت میخواستم بفرستم برا یکی از همکارای خانم منم نپرسیدم چزا بس بهش اعتماد دارم بهش عکس فرستادم که بفرسته بعد گفتم فرستادی گفت اره
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚