2777
2789

اره مبارکه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زود رفتی ازمایش  مثبه

یه هفته قبل پری هم آزمایشم مثبت شد 

الان به حساب پری یه ماه و نیممه 

ولی چون اینجا سونوگرافی ها بسته است هنوز نرفتم 

حالا چند نفر از اقوام فهمیدن 

منم یکم میترسم نکنه برم سونو و چیزی نباشه 

چون هیچ علائم خاصی ندارم فقط یکم معدم ترش میکنه 

من یبار سقط داشتم واسه اون تخمدانام درد داشت و لکه بینی داشتم ولی واسه این چون راحتم نگرانم نکنه حالا که فهمیدن برم سونو و چیزی نباشه

9

بعد یه سوال 

ببخشید همچین سوالی پرسیدم 

تازه ازدواج کردم می ترسم باردار شم سنمم کمه از مامانمم روم نمیشه

ب غیر وسایل مراقبتی چه راهی واسه پیشگیری از بارداری هست؟؟ 

می گن اورژانسی نباید زیاد خورد 

یه هفته قبل پری هم آزمایشم مثبت شد  الان به حساب پری یه ماه و نیممه  ولی چون اینجا سونوگ ...

نه ان شالله همه چی سالمه معمولا تا شروع ویار هیچ علایمی نداری

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
نه ان شالله همه چی سالمه معمولا تا شروع ویار هیچ علایمی نداری

ممنونم عزیزم 

یعنی امکان نداره که با بتای ۲۰۰ و بیبی های مثبت باردار نباشم

انقدر بارداری قبلی خاطره بدی برام ساخته راحتی رو نمیتونم باور کنم

ممنونم عزیزم  یعنی امکان نداره که با بتای ۲۰۰ و بیبی های مثبت باردار نباشم انقدر بارداری قبلی ...

🌷🌷🌷🌷مثبت واسه همه منتظرا دعا کن نگران نباش

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بعد یه سوال  ببخشید همچین سوالی پرسیدم  تازه ازدواج کردم می ترسم باردار شم سنمم کمه از م ...

اورژانسی در سالی دوبار میتونی استفاده کنی 

کاندوم هم خوبه 

قرص هم بت میدن اگه بری بهداشت، اونجا کامل بهت توضیح میدن برای جلوگیری 

من خودم طبیعی جلوگیری میکردم زیاد سر رشته ندارم 

بعضیام دستگاه میزارن 

البته دستگاه خوب نیست تو سن 40، 50 برسی دور ازون اکثرا رحمو بر میدارن کسای ک دستگاه گذاشتن 

علائمت چی بود چندروز عقب انداختی؟

عقب ننداختم یه هفته به پری بیبی زدم مثبت شد ولی چون اینجا سونوها بسته است نشد برم 

الان یه ماه ونیمه ولی چون چندنفر از آشناها فهمیدن میگم نکنه برم سونو بگن هیچی نیست