2777
2789
عنوان

مامانی با تجربه لطفا کمک کنید.

53 بازدید | 11 پست

ببخشید پسرم 19 ماهشه یعنی تازه رفته توی 19 ماه بعد به شدت پرخاشگر شده همه چیز رومشکنه توی سر خودش میزنه به نظرتون چیکار کنم ترو خدا کمک کنید؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز

بچه ها تو این سن یکم پرخاشگر میشن قدیمیا میگن میخواد زبون باز کنه بخاطر اونه.زیاد حساسیت نده به عصبی شدناش درست میشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آخه جدیدا همه چیز رو پرت میکنه یا پدرش رو هم میزنه 

مال ماهم یه دوره زد و پرت کرد دقیقا فک‌ کنم دوسه ماه پیش بود زیاد حساسیت نشون ندادیم زیاد بچه عصبی نیس ولی پرت میکرد پدرشو تو خواب با قاشق و اسباب بازی میزد.شیشه شم پرت میکرد به صورتم و...موهامم میکشید ولی درست شد الان ۲۳ ماهشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خیلی بهش راحت میگیریم اما همش بد اخلاقی میکنه

مثلا میبینی دستاشو میبره بالا ک ی چیزی ورداره پرت کنه یآ خودزنی میکنه دستاشو بگیرید ببوسید و بعدش با سرتون آروم شیکمشو قلقلک بدید تا فراموش کنه..بچس الان نمیفهمه ک بهش راحت میگیرید یا سخت