2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکمل تقویت مو فیتوفانر یک ترکیب موثر از آنتی‌اکسیدان‌های حیاتی، ویتامین C و ویتامین E است که برای حفظ سلامت فولیکول‌های مو (پیاز مو) و پوست سر و مقابله با اثرات آسیب‌زای رادیکال‌های آزاد بسیار موثر است. مصرف ویتامین C همواره با توصیه‌ی همزمان مصرف مکمل‌های زینک و آهن همراه است.

قرص فیتو تقویت مو، شامل ترکیب متعادلی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و گاما اوریزانول می‌باشد که منشأ آن از روغن گل گاو زبان و روغن جوانه گندم است. این ترکیبات بسیار حیاتی برای سلامت و رشد موی سالم است. مصرف مکمل امگا 3 می‌تواند تأثیرات مکمل فیتو را بهبود بخشد. البته باید در نظر داشت بهتر است از مکمل امگا 3 6 9 به جای امگا 3 خالی استفاده کنید. چرا که استفاده از امگا 3 خالی اگر با تناسب با امگا 6 مصرف نشود باعث مشکلاتی در بدن می شود. همچنین اگر پوست چربی دارید بهتر است از استفاده از امگا 3 در کنار فیتو خودداری کنید. چرا که فیتو خود دارای امگا 3 با دز نرمال می باشد ولی اگر شما پوست چربی داشته باشید و بغیر از فیتو از یک مکمل جدا هم استفاده کنید ممکن است جوش بزنید. در غیر مواردی که گفته شد اگر از امگا 3 6 9 در کنار فیتو استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری خواهید گرفت.