2777
2789
هفته ای چند بار استفاده کنم ؟

هفته ای یکبار

ببین اصل مشکلت را باید پیدا کنی اینا همش موقتیه دایم قطع نمیشه من خودم هم تیرویید دارم هم استرس شدید دارم کمبود اهن و ویتامین دی دارم همه اینا میتونه عامل ریزش مو باشه طبیعی هست تا اینا حل نشه هیچوقت کانل ریزش قطع نشه ولی تجربه استفاده از تخم مرغ را دارم خوب بود مدتی که استفاده میکردم و شامپو هفت گیاه ویشکا هم واسه من خوبه میخام دوباره بخرم چربی مو را میگیره و مو انگار قشنگ تر میشه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من اینارو با قطعیت بهت میگم من موام فوق العاده چرب بود ریزشم داشت کلی تحقیق کردم.....هفته دو بار یه ساعت قبل حموم اب پیاز بزن ب ریشه و ساقه موات ی پلاستیک بکش روش...فقط و فقط یه دست شامپو بزن ب موات ولی همون یه دست مواتو تمیز بشور همیشه فقط ی دست شامپو بزن خودت نتیجه شو میبینی من قبلا هر روز حموم بودم و سه دس شامپو میزدم الان سه روز ی بار فقطم ی دست....نشسته حموم کن نشسته موات  شونه کن بشین رو ی صندلی....هیچ وقت مواتو سشوار نکش چون خودش باعث میشه چرب شه..

ببین من اینارو با قطعیت بهت میگم من موام فوق العاده چرب بود ریزشم داشت کلی تحقیق کردم.....هفته دو با ...

بعد حموم هم اصن مواتو با حوله خشک نکن ی شال نخی بکش دور سرت مواتو بالا جمع نکن اصن...بزار طبیعی خشک شه...در ضمن اب پیازو فقط وقتی رنده میکنی پیازو چشمو اذیت میکنه وقتی میزنی ب موات اصن احساسش نمیکنی..

ی دوره قرص ب کمپلکس هم بخور عاللییه

هیچ وقتم مواتو تو حموم با نوک انگشت و خیلی خشن نشور چون خیلی ضرر داره واسه مو و خودشم باعث چرب شدن بیشتر میشه با ملایمت مواتو دو دسته کن اروم اروم بشور با کف دستت 

ببین من اینارو با قطعیت بهت میگم من موام فوق العاده چرب بود ریزشم داشت کلی تحقیق کردم.....هفته دو با ...

یه بار زدم ب سرم اب پیاز..بوی خیلی بدی گرفت تا دو روز کلم بو میداد..چطور بوشو از بین ببرم

یه بار زدم ب سرم اب پیاز..بوی خیلی بدی گرفت تا دو روز کلم بو میداد..چطور بوشو از بین ببرم

ببین پیازو رنده کن از سافی رد کن ک پیاز توش نمونه  بوش نمیمونه .من خیلی وقته میزنم بوش نمیمونه پیاز قرمز

سلام به همه ی مامانای گل  

اگه از مشکل ریزش مو شاکی هستین و همهی راههای مختلف رو رفتین و نتیجه نگرفتین نگران نباشین
 ما بهتون شامپو گیاهی گلشنگ رو پیشنهاد میکنیم.

هم گیاهیه هم تولید داخل و هم تضمینیه

به وب سایتمون یا اینستاگرام https://www.instagram.com/golshang20/ سری بزنین بیضرره.