2777
2789
عنوان

بیان براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 44 پست
برا برگشت کسی ک تو فکرمه دعا کن لطفا و عاقبت ب خیریم ان شاا... ک بچه سالمتو بغلت میگیری و ب سلامتی ...

ممنون عزیزم ، حتما انشاالله که بهترین تقدیر برات رقم بخوره پر از شادی و سلامتی و خوشبختی و موفقیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم لطفا صلوات بفرستید و دعا کنید

بهشت اونجاست که: میری خونه و میبینی بابا داره تلویزیون میبینه، همون موقع صدای مامان رو از آشپزخونه میشنوی که میگه چایی تازه دمه.... همین بهشت منه... فقط همین
التماس دعا که مادر بشم، آزمایشم نرمال باشه امروز دادم... منم برات میفرستم حاجت روا باشی عزیزم

انشاالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده که باعث افتخارت باشه ، انشاالله جواب آزمایشاتم خوب خوب باشه 

ممنون عزیزم

انشاالله خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده که باعث افتخارت باشه ، انشاالله جواب آزمایشاتم خوب خوب باشه& ...

فدای تو ، چه دعای قشنگی کردی.. ممنونتم🙏🙏🌸🌸❤💚🌷

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

برات حدیث کساء نذر میکنم ۳ تا ، ۲ تاش رو میخونم یکی شم گرو نگه میدارم انشاله خدا سالم و سلامت بچه ات ...

مرسی مهربون ،راضی به زحمتت نیستم عزیزم فقط همون که برام دعا کنی ،یه دنیا ارزش داره برام .

چشم عزیزم حتما ، انشاالله خودت و خانوادت در پناه حق همیشه سالم و سلامت باشی و صاحب اولاد سالم و صالح بشی 

استارتر عزیزم، ان شاءالله بارداری سالم و راحتی پیش رو داری و بچه ات رو به سلامتی و شادی بغل میگیری گ ...

ممنون گلم راضی به زحمتتون نیستم همینکه با دلای پاکتون برام دعا میکنین یه دنیا ارزش داره عزیزم 

انشاالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده گلم .

ان شالله به سلامتی بغل بگیری عزیزم برای سلامتی خانواده ام ممنون منم برای شما صلوات میفرستم 

ممنون عزیزم ، حتما 

انشاالله خودت و خانوادت همیشه سالم و سلامت باشین