2777
2789
عنوان

بیان براتون صلوات بفرستم

146 بازدید | 44 پست

دوستای گلم هر کی هر حاجتی داره بگه به نیتش صلوات بفرستم ،میشه شمام برای من دعا کنین بچمو به سلامتی بغل بگیرم ، این دفه سومیه که باردر میشم ولی قبلیا ناموفق بودن، اینبار آخرین شانسمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الهی بسلامتی و به موقع بغل کنی بچتو

برای زنعموی بیمارم که روی تخت بیمارستانه دعا کن سالم برگرده خونه بخاطر دل دخترش

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

التماس دعا که مادر بشم، آزمایشم نرمال باشه امروز دادم...

منم برات میفرستم حاجت روا باشی عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

انشالله که این دفعه سالم به دنیا بیاد.ولی من دیگه اصلا به دعا وحاجت واینااعتقادندارم به کل امیدم وایمانمو ازدست دادم🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

@آنخماهو_وشرکا    برای دوستم هم التماس دعا..

🙏‍🌷🌸❤ ‍  

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

برات حدیث کساء نذر میکنم ۳ تا ، ۲ تاش رو میخونم یکی شم گرو نگه میدارم انشاله خدا سالم و سلامت بچه ات رو  تو بغلت میزاره . فقط انشاله فارق شدی تو خصوصی بهم بگو اون یکی رم بخونم .برای سلامتی خودم و خانوادم دعا کن و اینکه خدا به منم بچه سالم و صالح و موندگار بده . 

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

استارتر عزیزم، ان شاءالله بارداری سالم و راحتی پیش رو داری و بچه ات رو به سلامتی و شادی بغل میگیری گلم..برا سلامتیتون ۵۰ صلوات می فرستم🌹🌸🌸🌷💚❤