2777
2789

سلام من پوستم سبزس احساس میکنم توبارداری تیره وکدر ترشده.هیچکاری برازیبایی ومحافطتش نمیکنم .کرم پورم نمیدونم چی خوبه اصلا ضررداره یانه .ماسک چی خوبه.چکارایی کنم .۶ماهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستدارم خوشگل بشم کرم پود رخوبه صدافتاب خوبه اصلا هیچی نمیدونم

وااای نه فقط ضد افتاب بزن کرم پودر پوستتو داغووون میکنه

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
کرم پودر پریم خریدم دوسال پیش خیلی چربه اصلا خوب نیس.نمیدونم چی خوبه

منم باردارم پیوستم چربه ماه هفتم دوساله کرم پودر الارو میزنم الانم تو بارداری گاهی اوقات میزنم ولی بیشتر ضد آفتاب میزنم ضد آفتاب ۴ ساله استفاده میکنم و خیلی راضیم شما هم با توجه به پوسته سعی کن یه ضد آفتاب رنگی بخری همون رو استفاده کن

چجوری امتحان کنم خوبه براپوستم.

دیگه باید یکبار بگیرین بزنین منم یکبار کرم پودر رو دوسال پیش بهم معرفی کرد فروشنده گرفتم دیدم رو پوستک خوب میشی نه یک بارم ۴ سال پیش ضد آفتاب گرفتم خارجیه ولی عالیه خیلی خوبه شما هم مناسب پوستتون بگین معرفی کنه یکبار بگیرین استفاده کنین 

2790
2778
2791
2779
2792