2777
2789
عنوان

خبر امد دعوایی در راه است...😓

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 22 پست
خودتو بزن مریضی شوهرتو بگو زنگ بزن مامانم بیاد 

مجردم.

ترسم همیشه اینه که اگه ازدواج کنم چجوری تو خونه تنهاشون بزارم...همیشه که کارشون تو دعوا به خشونت میکشه من و خواهرمو بهونه میکنن که مثلا خودشونو کنترل میکنن!!گرچه دودقیقه بعد ما رو یادشون میره...

دلایل انقدر بچه گانس که خجالت میکشم بگم... یه موضوعی دیشب پیش اومد.مادرم روی تمیزی خیلی حساسه.پدرم ...

میگم امروز رو تو ملافه ها رو بشور و کار ها رو بکن تا یکم آتش خشم مامانت فروکش کنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم امروز رو تو ملافه ها رو بشور و کار ها رو بکن تا یکم آتش خشم مامانت فروکش کنه

من در شرایط جسمی بدی قرار دارم و مجبورم مراعات کنم.بااین حال وقتی اوضاع خرابه به سرعت نور کارای خونه رو انجام میدم . ملافه ها رو هم ماشین لباسشویی قراره بشوره

مشکل اینه که الان دوتاشون رو دنده لج افتادن .بابام ادم لارجیه ولی چون الان این اتفاقا افتاده مصرف زیاد اب رو بهونه میکنه ...

خوب عزیزم تو ک ایقد میترسی مثه ی ذختر خوب ب مامانت بگو تو بشین فقط بگو من چیکار کنم

کارهارو خودت اتجام بده و غر هم نزن ب مامانت برس 

دعوایی هم نمیشه

ببخشید البته اینو میگم ب جای اینکه تاپیک بزنی و منتظر باشی از وقتت استفاده کن و پاشو

من در شرایط جسمی بدی قرار دارم و مجبورم مراعات کنم.بااین حال وقتی اوضاع خرابه به سرعت نور کارای خونه ...

پس همون سوره ی حمد و ...چیزایی که دوستان پیشنهاد دادن رو بخونید انشاءالله حل میشه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خوب عزیزم تو ک ایقد میترسی مثه ی ذختر خوب ب مامانت بگو تو بشین فقط بگو من چیکار کنم کارهارو خودت ات ...

شما منو نمیشناسی☺

انقدر درمونده بودم که تاپیک زدم.

من یه بیماری دارم و انقدددررر مشکلات جسمیم زیاده که فکرشو نمیتونید بکنید.

حتی قبلا که سلامتی داشتم فرش میشستم که به مامانم یا بابام فشار نیاد.از جونم مایه میذاشتم . الانم با این وضعیتم حتی وقتایی که از شدت درد نمیتونم بایستم به کار کردن ادامه میدم.حتی به روی خودم نمیارم و هیچ کس نمیفهمه که حالم بده.چون اگه بفهمن نمیذارن کار کنم و کار ها به دوش خودشون میوفته و من وجدانم اجازه نمیده اینجوری  بشه.

وضعیتم طوریه که حتی حمام کردنم بیشتر از یه ربع طول بکشه حالم بدمیشه.اونوقت چجوری اون پادری ها رو بشورم...

اگه خودم میتونستم بشورم که مشکل حل بود!نمیذاشتم حتی اب تو دلشون تکون بخوره.ولی نمیتونم...