arnikajoon مدیر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 عنوان اونایی که بچه مدرسه ای دارن | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 76 پست سلامگفتن 15شهربور مدرسه ها باز میشه.شما نظرتون چیه؟میذارید برن مدرسه؟من میترسم😥 خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚 1399/05/16 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شنتیاجونم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10444 آخه یه روز قرمزه یه روز نارنجی احتمالا مجازی باشه من خودم معلمم پسرمم کلاس اوله حتی لباس فرم براش نگرفتمکلاسمم که هر سال کلی تزیین میکردم خالی و داغونه
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6581 از اول پاییز کرونا و انفولانزا باهم قاطی میشن فاجعه به بار میاد مگه کسی از جون بچش سیره که بچشو بفرسته .یه سالم عقب بیوفتن از درس و مدرسه هیچی نمیشه جونشون مهمتره تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
rahelehsd عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1030 تو ایران درس خوندن ارزش نداره حالا بریم جونمونو خطربندازیم موافقم👍😊
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6581 مجازی هم سخته خیلی از مادرا شاغلن خیلیا تحصیلات ندارن واقعا مسخره س بخوان مدرسه ها رو باز کنن تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 من دیروز مدرسه دخترم بودم گفتن از ۱۵ شهریور تا آبان باید بیان حضوریه وااای نههههه😮کدوم شهرید؟ خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 مجازی هم سخته خیلی از مادرا شاغلن خیلیا تحصیلات ندارن واقعا مسخره س بخوان مدرسه ها رو باز کنن راست میگی خیلیا نمیتونن خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
y_elmira عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5923 من ققط میدونم مدرسههد باز بشه فاجعععععههههه میشه همین .متتظر عواقب کنکور و فجایع بعد اون باید باشیم چه برسه مدرسه با کلی بچه بازیگوش
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 ۸سالشه جونم در اومد مجازی اینجا اصلا کرونا نیست شهرستانیم عزیزم ویروسه.راحت پخش میشه.گناه داره تو خونه باهاش کار کن خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
پشه عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 6581 اگه همه مادرا متحد بشن بچه هاشونو نفرستن احتمالا تعطیل بشه تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 من ققط میدونم مدرسههد باز بشه فاجعععععههههه میشه همین . متتظر عواقب کنکور و فجایع بعد اون باید باشی ... من خودم امروز کنکور داشتم ترسیدم نرفتم.وای حالا مدرسه که واقعا فاجعس.بچه ها دست به همه جا میزنن خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
1374nazanin عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 22068 عزیزم ویروسه.راحت پخش میشه.گناه داره تو خونه باهاش کار کن نمیدونم چی بگم والا تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
rahelehsd عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1030 من خودم امروز کنکور داشتم ترسیدم نرفتم.وای حالا مدرسه که واقعا فاجعس.بچه ها دست به همه جا میزنن جالبیش این میگن ما ضد کرونا هستیم😐😂😂
y_elmira عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5923 من خودم امروز کنکور داشتم ترسیدم نرفتم.وای حالا مدرسه که واقعا فاجعس.بچه ها دست به همه جا میزنن دقیقا اصن بچه دبستان غیر قابل کنترل هرچقدم مواظب باشن عوامل مدرسه بی فایده اس خوب کردی نرفتی والا یه درصدم یه درصد
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 احتمالا مجازی باشه من خودم معلمم پسرمم کلاس اوله حتی لباس فرم براش نگرفتم کلاسمم که هر سال ک ... تا حالا شاهد مرگ پرسنل بیمارستان و بانکها بودیم دور از جون شما حالا معلمها و بچه ها؟!! خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
rahelehsd عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1030 یکی ی سرما میخورد،کل کلاس مریض میشددیگه حالا این کرونا،خودتون حساب کنید!