2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 76 پست

از اول پاییز کرونا و انفولانزا باهم قاطی میشن فاجعه به بار میاد مگه کسی از جون بچش سیره که بچشو بفرسته .یه سالم عقب بیوفتن از درس و مدرسه هیچی نمیشه جونشون مهمتره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجازی هم سخته خیلی از مادرا شاغلن خیلیا تحصیلات ندارن واقعا مسخره س بخوان مدرسه ها رو باز کنن 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من دیروز مدرسه دخترم بودم گفتن از ۱۵ شهریور تا آبان باید بیان حضوریه 

وااای نههههه😮کدوم شهرید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
مجازی هم سخته خیلی از مادرا شاغلن خیلیا تحصیلات ندارن واقعا مسخره س بخوان مدرسه ها رو باز کنن 

راست میگی خیلیا نمیتونن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
۸سالشه جونم در اومد مجازی اینجا اصلا کرونا نیست شهرستانیم

عزیزم ویروسه.راحت پخش میشه.گناه داره تو خونه باهاش کار کن

من ققط میدونم مدرسههد باز بشه فاجعععععههههه میشه همین . متتظر عواقب کنکور و فجایع بعد اون باید باشی ...

من خودم امروز کنکور داشتم ترسیدم نرفتم.وای حالا مدرسه که واقعا فاجعس.بچه ها دست به همه جا میزنن

من خودم امروز کنکور داشتم ترسیدم نرفتم.وای حالا مدرسه که واقعا فاجعس.بچه ها دست به همه جا میزنن

دقیقا اصن بچه دبستان غیر قابل کنترل هرچقدم مواظب باشن عوامل مدرسه بی فایده اس 

خوب کردی نرفتی والا یه درصدم یه درصد

احتمالا مجازی باشه  من خودم معلمم پسرمم کلاس اوله حتی لباس فرم براش نگرفتم کلاسمم که هر سال ک ...

تا حالا شاهد مرگ پرسنل بیمارستان و بانکها بودیم دور از جون شما حالا معلمها و بچه ها؟!!