2777
2789

صبح زود حاضر میشم و میرم سرکار .ظهر برمسگردم ناهار میخوریم و ظرفارو میشورم دو ساعت میخوابم پاشدم ورزش میکنم و بعد با ماشین میریم دور دور و خرید هامونو میکنیم بعدم میایم و فیلم هایی که دوس داریم رو میبینیم و شام درست میکنم.با بچه بازی میکنیم بعضی شبا اخر شب کتاب میخونم.این روزمره کرونام هستش

وقت کم نمیاری ؟؟؟؟

چرا والا وقتی دارم غذا میخورم خوابم‌میاد😂😂😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم امروز لین کارو میکنم اینجا میرم یهو شوهرم زنگ میزنه غذا حاضر کن کارگر داریم برنامم بر باد میره

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تقریبا از ۶.۵ بیدارم شش و نیم صبح

۷.۵ سرکار

حدود  ۲تا۲.۵ عصر میرسم خونه

نهار و بقیه کارا میشه حدود ۴

تا ۶ عصر استراحت و گوشی و وب گردی😅😅

بعدش یا کارای خونه شام و نهار برای فردا

یا سر زدن به مادرم

۹ تا ۱۰ دیگه چه مهمونی باشبم چه خونه شام و همه چی خورده شده و وقت جمع و جور کردنه😊😊😊

این وسطا با پسرم هم بازی و شیطونی میکنیم.🤗🤗🤗🤗

بعدش شستن ظرف و مرتب کردن آشپزخونه

شستن سرویس بهداشتی و روشویی 

۱۲ ‌معمولا میامم سراغ گوشی و نی نی سایت

حدود ۲ تا ۳ نصفه شب هم میخوابم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
واقعا چه خوب  میشه بگی چند ساعت درس میخونی  برنامتو از وقتی پا میشی بگو

🤣🤣🤣🤣

منظورم اینه که دوباره از کلاس اول شروع کردم‌ با پسرم الان رسیدم هفتم‌ دوباره میخوام دیپلم بگیرم 🤣🤣🤣🤣

به همه ی دوستانی که مشکل هدف گذاری و برنامه ریزی دارن پیشنهاد میکنم تاپیک بولت ژورنال یا دفتر برنامه ریزی در سایت نوعروس رو بخونن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵