2777
2789
عنوان

شوخی شوخی گفتم جدی جدی دعوا شد😐😣😣+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 107 پست

اینارو ول کن ایندفعه نپرسیدی چند خریدی  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خوشی زده زیر دلت

مردم شوهر دارن ما هم شوهر داریم😭

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه پز هم داده باشی من خیلی حال کردم این تاپیکو دیدم. همه تاپیکای ناراحتی شونو میزارن دوتا ام حال خوب ببینیم یکم شاد شیم. 

دوستان ازین تاپیکا زیااااااااااااد لطفا 😍

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
خوشی زده زیر دلت مردم شوهر دارن ما هم شوهر داریم😭

شوهر من روز تولدم فقط میخره انگشتر طلا میخره هفته بعد میفروشه  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😐

😂

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
😐

جان؟!🤣🤣🤣🤣🤣

حسود نیستم  ولی زیادی برای دخترم اسباب بازی و اینا میگیره اصلا خوب نیست به خدا

عزیز دلم امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه 

میتونی یه پیام براش بزاری و بنویسی 

من کنار تو هیچ وقت چیزی کم نداشتم چون تو تمام چیزی هستی که میخواستم .

اینجوری دلشو بدست میاری و بیشتر بهت توجه میکنه 

جدی؟😂

جدی؟😂

بخدا😐

من شوهرم...