2777
2789
عنوان

شوخی شوخی گفتم جدی جدی دعوا شد😐😣😣+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 107 پست

مبارکه 

ولی من اگه چیزیو اینطوری درخواست کنم بعدشم برام بهترین چیزا خریده بشه اصلا بهم نمیچسبه و ارزش نداره برام

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ شوهر خوبی🙄

شده جریان اون مرده ک میگفت زنم اصلا هیچی خرج نمیکرد دلم سوخت تولدش  واسه زنم جوراب گرفتم بعدگفت حالا ک جوراب گرفتی کفشم بگیر واسش گرفتم گفت این کفشا با این مانتو؟ واسش مانتوگرفتم و...بعدگفت این قیافه بااین لباسا؟ رفت همه جاشوعمل کرد  

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...

یه کم دلم سوخت

بابا حرفاتون رو اروم به همسرتون بگید چرا وقتی از سر کار میان اینطور رفتار میکیند؟😐

کم کم از چششون میوفتید 

ساعتتم قشنگه مبارکه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
شده جریان اون مرده ک میگفت زنم اصلا هیچی خرج نمیکرد دلم سوخت تولدش  واسه زنم جوراب گرفتم بعدگفت ...

اوه 😂😂😂

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️
پز زیرپوستی🤧🤧

این رو پوست بود بلکه فراتر هم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

جلوی بچه به پدرش گفتی برای این خرج میکنی برای من نمیکنی؟! 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد